Волинян запрошують привітати з днем народження сина Героя
Волинь

Волинян запрошують привітати з днем народження сина Героя

9 жовтня 2018, 18:03
0
0
Сподобалось?
0

На Волині триває реалізація проекту «Діти Небесного Легіону». Організатори повідомили про ще одну дитину, якій охочі можуть допомогти.
Матвійкові,   сину Героя Максима Ляшука (позивний «Яр») 12 жовтня виповниться 5 років.  Його тато, лейтенант міліції, командир взводу № 2 роти патрульної служби міліції особливого призначення «Світязь» УМВС України загинув 29.08.2014 року в «зеленому коридорі», поміж селами Новокатеринівка та Горбатенко, коли разом із добровольчими батальйонами та військовими колоною покидали Іловайськ. В автобус влучив снаряд. 2 вересня 2014-го тіла 88 полеглих привезені до запорізького моргу. Як невпізнаний,  герой тимчасово похований на цвинтарі Запоріжжя. Лише через чотири місяці впізнаний за тестами ДНК та перезахоронений.
За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі під час російсько-української війни нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно). Орден "Лицарський хрест добровольця" від "Всеукраїнсько союзу ветеранів АТО" вручили його синові Матвію Ляшуку.
Коли сталася трагедія під Іловайськом, синочок Максим, якому тоді було десять із половиною місяців, зробив свої перші кроки.
Зараз Матвійко відвідує дитячий садок, він дуже допитливий. У хлопчика  були вроджені проблеми із серцем,  майже два роки тому йому зробили  операцію і, дякувати Богу і чудовим спеціалістам, все добре. Цього року Матвійко з мамою побували у Польщі у місті Познань на відпочинку.
І хоч мама Оля весь свій час та сили віддає синочкові, але буває іноді дуже важко, як забезпечити всім необхідним дитину, так і віднайти потрібні слова. Тому цій сім’ї необхідна ваша підтримка.Щоб допомогти, потрібно звертатися за цими контактами: (050) 973-44-84; (098) 948-14-50.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися