Волинян запрошують в прикордонники
Волинь

Волинян запрошують в прикордонники

2 січня 2019, 14:52
0
0
Сподобалось?
0

З 1 січня в Держприкордонслужбі розпочався черговий відбір у прикордонні підрозділи, зокрема «Пархоменкове» і «Римачі» у Волинській області, що відбувається у рамках проекту «Нове обличчя кордону»,- йдеться на сайті Держприкордонслужби України.

Повідомляється, що необхідно заповнити анкету для участі у відборі на офіційному сайті відомства https://newface.dpsu.gov.ua/. Після реєстрації, кожному учаснику проекту «Нове обличчя кордону» надійдуть SMS-запрошення із визначеним часом та місцем прибуття для подальшого проходження відбору.  Загалом планується відібрати близько 400 осіб.

Брати участь у відборі мають право і військовослужбовці Держприкордонслужби на посади сержантського та офіцерського складу, а також і цивільна молодь – на посади сержантського складу. Ті, хто пройдуть основний відбір, серед яких тестування та перевірка фізичної підготовки, опановуватимуть прикордонну справу на базі Головного центру підготовки особового складу Державної прикордонної служби України.

Анкетування даного етапу проекту триватиме з 1 до 25 січня 2019 року.

«Нове обличчя кордону» вже кілька років успішно реалізовується в за сприянням представництва Посольства США в Україні та Міжнародної організації міграції в Україні.  Проект передбачає стабільну, цікаву й перспективну роботу, гідний рівень грошового забезпечення, від 13 тисяч гривень, та гарантований соціальний захист.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися