Волинянка отримала іменну подяку за інклюзивну освіту
Волинь

Волинянка отримала іменну подяку за інклюзивну освіту

25 січня 2019, 16:45
0
0
Сподобалось?
0

Волинська область посідаємо друге місце серед областей України за кількістю інклюзивних класів у школах. Сьогодні, 25 січня, Президент України Петро Порошенко разом із дружиною Мариною Порошенко під час Всеукраїнської звітної конференції з інклюзивної освіти відзначили волинянку Тамару Мазурик. Про це інформує прес-служба ОДА.

Впровадження інклюзивної освіти в Україні розпочалося не так давно. Ініціатором виступила Марина Порошенко. Реформа інклюзії вже принесла значні позитивні зміни в системі освіти. Перш за все, ці зміни спостерігаються у ставленні людей до дітей з особливими потребами. Окрім того, важливим залишається адаптація «особливих» діток у суспільстві. 

Під час Всеукраїнської звітної конференції Марина Порошенко подякувала всім однодумцям, які долучилися до впровадження інклюзії в Україні. Разом із Главою держави вручили іменні «Подяки» за активну співпрацю у питанні соціалізації дітей з особливими освітніми потребами та цінний внесок у запровадження інклюзивної освіти в Україні.

Нагороду отримала й представниця Волинської області – директор Волинського обласного центру підтримки інклюзивної освіти Тамара Мазурик.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися