Волинянку Майю Москвич урочисто провели на «Ігри нескорених»
Волинь

Волинянку Майю Москвич урочисто провели на «Ігри нескорених»

27 вересня 2018, 20:11
0
0
Сподобалось?
0

Майя Москвич – ветеран війни на Сході України. Вона – єдина жінка з 15 членів команди, яка входить до національної збірної на «Іграх нескорених». Спортсменку урочисто провели з Волині на тренувальні збори до Києва. Вже звідти дівчина вирушить до Австралії, де відстоюватиме честь України, -повідомляє прес-служба ОДА.

Україна вдруге бере участь у змаганнях серед військовослужбовців, які зазнали травм на службі. Цього року українську  команду представляють 15 бійців, серед них і волинянка – Майя. Вона воювала на сході України упродовж трьох років у складі кількох батальйонів. З  полку поліції особливого призначення «Миротворець» Майя звільнилася через стан  здоров’я.

Цьогорічні «Ігри нескорених» відбудуться 20-27 жовтня у місті Сідней, Австралія. Майя представлятиме Україну в стрільбі з лука, який вперше взяла до рук за порадою учасника збірної команди України Ігор Нескорених 2017 року Дмитра Сидорука у березні 2018 року.
- Для мене дуже важливо, щоб на трибуні, коли я буду виступати, був хтось із волинський прапором - це допоможе мені розправляти крила, - мовила Майя.

Голову облдержадміністрації Олександр Савченко подарував їй український і волинський  прапори.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися