Волиняни вивчали досвід сироварів Польщі
Волинь

Волиняни вивчали досвід сироварів Польщі

31 серпня 2018, 17:28
0
1
Сподобалось?
1

Фермери, власники особистих селянських господарств Волинської і Рівненської областей, які займаються переробкою молока, вивчали досвід сироваріння у Польщі. Про це повідомляє сайт Департаменту агропромислового розвитку ВОДА.

Поїздка відбулася  в рамках проекту: «Сприяння  впровадженню новітніх технологій переробки молока у Волинській та Рівненській областях шляхом ознайомлення з кращими польськими практиками».  У  гміні Корицін Підляського воєводства члени делегації  ознайомитись з технологію виробництва сирів традиційним ручним способом. Анета Лукашук провела майстер-клас з виготовлення корицінських сирів традиційним непромисловим методом.

Українська делегація взяла участь у відкритті Фестивалю традиційних корицінських сирів. Там послухали лекції з позиціонування на ринку торгової марки і маркетингу домашніх сирів, методи промоції через виставки, місцеві фестивалі, телебачення.

В екологічному  господарстві Дороти і Єжи Монів, що  розташоване в мальовничій місцевості Крупе, неподалік руїн замку ХV століття, ознайомилися з  виробництвом сирів з травами, які визнано офіційно традиційними продуктами (в ЄС є процедура оформлення традиційних і регіональних продуктів, товарів харчування).


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися