Волинянин хотів зарубати чоловіка, бо приревнував до нього сестру
Волинь

Волинянин хотів зарубати чоловіка, бо приревнував до нього сестру

3 травня 2018, 11:40
0
0
Сподобалось?
0

1 грудня 2017 року, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння чоловік в смт Іваничі завдав опоненту декілька ударів сокирою у голову, а після того, як робоча частина сокири відламалась від дерев'яної рукояті, продовжив бити ногами у тулуб. У потерпілого внаслідок нападу зафіксували три рани в тім'яній ділянці голови, струс головного мозку, забиття м'яких тканин на голові, а також відкритий перелом зі зміщенням нігтьової фаланги першого пальця правої кисті. Допитаний у судовому засіданні обвинувачений повністю визнав свою вину, повідомивши суду, що перебував у неприязних відносинах з потерпілим, оскільки дізнався від старших жінок, що його сестра неодноразово була в квартирі потерпілого, де танцювала йому стриптиз, тож він виношував намір його вбити.

Про це пишуть «Волинські новини» з посиланням на вирок Нововолинського міського суду.
Цікаво, що жертва не дожила до моменту винесення вироку нападнику. Потерпілий помер 20 січня цього року від серцевої недостатності, атеросклеротичної хвороби серця.
Обвинувачений перебуває на диспансерному обліку в лікаря-психіатра через легку розумову відсталість. Суд визнав його винним та призначив покарання у виді позбавлення волі на строк 9 років.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися