Вперше на Волині Посол Естонської республіки Герт Антсу
Волинь

Вперше на Волині Посол Естонської республіки Герт Антсу

8 червня 2018, 13:08
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні (8 червня) на Волинь вперше з робочим візитом завітав Надзвичайний і Повноважний Посол Естонської республіки в Україні Герт Антсу. Про децентралізацію в Україні, трудову міграцію і співпрацю йшлося під час зустрічі з  головою облдержадміністрації Олександром  Савченком, -інформує прес-служба ОДА.

 Зокрема,  Герт Антсу цікавився, чи вистачає а області працюючих  людей. Адже Волинь – прикордонна область і чимала частка населення – заробітчани. У нас за останніх три роки більше людей приїхало, ніж від’їхало. Це означає, що не лише естонці повертаються, а й іноземці до нас їдуть, – зауважив Герт Антсу.

Голова ОДА запевнив, що проблема не катастрофічна. Зокрема,  децентралізаційні реформи сприяють тому, що зростають доходи волинян, адже  кошти залишаються на місцях.

Обговорили і проект з розвитку співробітництва «Досвід Естонії – на підтримку реформи професійної освіти в Україні». Попередні результати співпраці – 5 проектів нових навчальних програм з професій: «Тракторист-машиніст с/г виробництва», «Електрогазозварник», «Штукатур», «Кухар», «Перукар».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися