Впевнено і авторитетно: Волинь готова до зими
Волинь

Впевнено і авторитетно: Волинь готова до зими

4 жовтня 2018, 19:54
0
0
Сподобалось?
0

Голова обласної державної адміністрації Олександр Савченко повідомив, що Волинь  готова  до опалювального сезону. Про це стало відомо під час селекторної наради під головуванням віце-прем`єр-міністра – Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадія Зубка, -йдеться на сторінці у Facebook голови Волинської ОДА.

«Україна з технічної точки зору готова до опалювального сезону. Стан готовності ЖКГ та об`єктів соціальної сфери до осінньо-зимово періоду 2018-2019 років становить 99,8 %. На Волині ж показник – стовідсотковий»-сказав посадовець.

 "На Волині ситуація така:  було лише одне підприємство, яке мало право реструктурувати борги, воно звернулися, договір уклали і працюють далі", - повідомив Геннадій Зубко.

Станом на 1 жовтня 2018 року 100% об`єктів соціальної сфери та ЖКГ до зими готові. "Це і котельні, і школи, і лікарні, і ДНЗ, і водопровідні та каналізаційні системи. Також заготовлений посипковий матеріал на дороги", - йдеться у повідомлені  у Facebook .


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися