Вимушених «канікул» на Волині не буде
Волинь

Вимушених «канікул» на Волині не буде

3 березня 2018, 20:09
1
0
Сподобалось?
0

Проблему із газопостачанням в Україні оперативно вирішили. Тож у понеділок, 5 березня 2018 року, усі дошкільні навчальні заклади, школи, професійно-технічні та вищі – працюватимуть у звичному режимі, - інформує відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Відповідне рішення сьогодні, 3 березня 2018 року, прийняв Кризовий комітет Міністерства енергетики та вугільної промисловості України.

Керівництву ВНЗ та органам місцевого самоврядування у підпорядкуванні яких перебувають інші заклади освіти надіслано спеціальні листи-роз’яснення, де зазначено наступне:

Відповідно до рішення Кризового комітету при Міненерговугілля (протокол №2 від 03.03.2018 року) вирішено відновити роботу закладів освіти та їх газопостачання по всій території України з 5 березня 2018 року.

Виняток становлять заклади освіти, що не працюють з причин, не пов’язаних з газопостачанням, наприклад, такою причиною може бути карантин або інші особливі обставини.

Розпорядження про відновлення роботи закладів освіти у Волинській області сьогодні, 3 березня,  підписав і голова облдержадміністрації Володимир Гунчик. Тож початок робочого тижня для усіх волинян розпочнеться у звичному режимі.

Ситуація, що склалася через зниження тиску в газотранспортних мережах і виникнення дефіциту газу всередині України в результаті протиправних дій російського газового монополіста «Газпром», в цілому контрольована і не несе глобальних негативних явищ. Про це повідомив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман і додав: у вівторок-середу ситуація «буде повністю стабілізована».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • заслуга побігунчика
    заслуга побігунчика

    адав сніг на поріг ... двох бездарних завгоспів переміг ! Два кирзові чоботи , або пара . Поки вшиві колгоспники о. шевчук та вовочка романюк в своїх кабінетах на добре оплачуваних посадах чешуть животи і ще дещо чого чесати не варто ... рік за роком інтерес СВОЇХ КИШЕНЬ ... ВЕСНА ! На вулиці сонечко піднімається все вище і вище - сніг розтає , вода летить , а скоро ще більше буде від дощів і злив. ГРИБОК ! Просадки ... цвіль ... тріщини ... пліснява ... промерзання = посипалась облицювальна плитка , штукатурка ... найкраще в кабінеті чесати ... З шатрового даху майстерень роками з вини цих збиткових сволочей ( не зробленні водосточні системи , вода з великої площі від ливневих і снігових вод руйнує приміщення майстерень ) грибок з відсирівших стін буде кругом : на одязі і взутті ; в очах і щлунку , * піде * в легені , на шкіру , - достане печінки . Бо дякуючи ВОДА та ОіН училище має добре закинутих * зальотних * прилаштували - всадили в печінки колективам учнів і працівників . Плахотхори реформатори - руйнівники - свинота ненажерна , ЗГИНЬ ! / гнали кругом цю нечисть всраним віником і одного й другого - вовочка більше трьох років ніде не затримувався /

    3 березня 2018, 20:23
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися