Випускникам СНУ надаватимуть грошову допомогу
Волинь

Випускникам СНУ надаватимуть грошову допомогу

8 червня 2018, 14:47
0
0
Сподобалось?
0

Одноразова адресна грошова допомога в розмірі п’ятикратного прожиткового мінімуму (1841 x 5 = 9 205) виплачуватиметься випускникам Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, які:

  • навчались за державним замовленням (денна форма навчання);
  • здобули освіту за напрямами і спеціальностями педагогічного профілю (код спеціальності «Освіта»);
  • укладуть договір щодо працевлаштування на посадах педагогічних працівників у загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах терміном не менше ніж на 3 роки.

За детальною інформацією для отримання одноразової адресної грошової допомоги випускникам звертатися до профконсультанта відділу молодіжної політики та соціальної роботи Кулик Т. М. (0999351125). Про це інформує відділ молодіжної політики та соціальної роботи СНУ ім.Лесі Українки.

У разі відмови випускника приступити до роботи, відповідно до укладеного договору щодо працевлаштування на посаді педагогічного працівника у загальноосвітньому або професійно-технічному навчальному закладі, звільнення його з ініціативи адміністрації за порушення трудової дисципліни, звільнення за угодою сторін або з ініціативи працівника упродовж трьох років від початку роботи в загальноосвітньому або професійно-технічному навчальному закладі, одержувач допомоги зобов’язаний повернути отримані кошти у вищий заклад освіти, який здійснював її виплату. 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися