Як Луцьк заробляє на субсидіях?
Волинь

Як Луцьк заробляє на субсидіях?

11 липня 2018, 14:58
0
0
Сподобалось?
0

Частину бюджетних надходжень фінансовий департамент, аби заробити, кладе на банківський рахунок під відсотки, - йдеться в сюжеті 12 каналу.

Відтак, вільні гроші, які наразі не використовують – працюють на міський бюджет. Торік таким чином заробили 16 мільйонів гривень. Найбільше на таких рахунках, водночас лежало 90 мільйонів гривень. Однак, кажуть чиновники, для нагальних потреб, інколи, знімають частину вкладень. То ж, такий прибуток не стабільний. Цьогоріч, доходи від депозитів будуть меншими. Причина – у рішенні Нацбанку знизити відсоткову ставку. Відтак, депозити стали менш привабливими, каже головна фінансистка луцькради. Зі звичайних рахунків гроші простіше та швидше знімати на різного роду міські потреби. У той час, як дострокове зняття грошей з депозитів, як правило, передбачає пеню та втрату частини відсотків.

Водночас цього року зросли надходження від єдиного податку, земельного та податку від реклами. Основним джерелом наповнення бюджету залишається податок з доходів фізичних осіб – 65%. Загалом за півроку до міської казни зібрали один мільярд 456 мільйонів гривень.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися