Єдиний на Волині доїльний зал  типу «карусель» обладнаний у ФГ «Перлина Турії»
Волинь

Єдиний на Волині доїльний зал типу «карусель» обладнаний у ФГ «Перлина Турії»

5 лютого 2019, 13:58
0
0
Сподобалось?
0

 Перший корівник ФГ «Перлина Турії» у селі Задиби Турійського району відкрили наприкінці листопада 2018 року. Нині тут триває будівництво сучасного молочного комплексу. Його загальний проект  передбачає 1800 голів великої рогатої худоби та 600 корів дійного стада. Планують  завершити будівництво до кінця 2019 року, -повідомляє прес-служба департаменту АПР ОДА.

Для здійснення амбітних планів волинський фермер Володимир Яренчук залучає інвестиції німецького акціонерного товариства «ПроКредит Банк».

Племінне поголів’я корів ФГ «Перлина Турії» закуповує в іноземних колег. У 2018 році працювали з німецькими та польськими селекційними господарствами, в яких закупили близько 300 нетелів. Цього року  уже домовлено про поставку ще понад 300 голів нетелів з Польщі для комплектації другого корівника.

Молочний комплекс оснащений доїльним залом шведської компанії DeLaval типу «карусель»,  єдиним на Волині. Така технологія дозволяє одночасно доїти 24 корови, без стресу для тварин. Все  молоко – екстра класу, а безстресова система охолодження робить його придатним для виробництва елітних сирів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися