Юних ковельчан з новоріччям привітали німецькі благодійники
Волинь

Юних ковельчан з новоріччям привітали німецькі благодійники

5 січня 2019, 14:06
0
0
Сподобалось?
0

 У Ковелі з доброчинною місією перебуває делегація з німецького міста-партнера Вальсроде-  представники благодійного товариства “Допомога дітям Ковеля” на чолі з його головою Міхаелем Хааке. Про це йдеться на сайті Ковельради.

 27 років поспіль юні ковельчани з малозабезпечених, багатодітних сімей їздять на відпочинок у це німецьке  місто. За словами  Міхаеля Хааке, у Вальсроде готуються влітку знову зустріти ковельських школярів.

У ці новорічні дні гості з Німеччини традиційно привезли гостинці юним ковельчанам, які там відпочивали. 80 пакунків напередодні Різдва вручили дітям пільгових категорій. 

 Представники благодійного товариства також побували в громадській організації «Реабілітаційний центр», дитячих садках №6 та №7, відділенні стаціонарного догляду територіального центру соціального обслуговування.

 Їх радо зустріли  родини, діти з яких відпочивали у Вальсроде. Також їх вітав фольклорний гурт «Намисто», який  виступав у цьому місті.

З ініціативи організації «Допомога дітям Ковеля» з 1999 року у Вальсроде щоліта гостює півсотні дітей з малозабезпечених родин, сиріт та напівсиріт.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися