Юних волинян запрошують до участі у програмі «Діти Створюють Країну»
Волинь

Юних волинян запрошують до участі у програмі «Діти Створюють Країну»

10 квітня 2018, 18:00
0
0
Сподобалось?
0

ГО «Українські Креативні Реформатори» запрошує юних волинян взяти участь у програмі «Діти Створюють Країну». Наразі до неї долучилося більше 500 дітей з 23 областей України, а  а також юних українців з Йорданії та Німеччини,- повідомляє прес-служба ОДА.

Програма «Діти Створюють Країну» – це інструмент для формування спільноти свідомих активних дітей, платформа для об’єднання, навчання та взаємодії активних однодумців з різних куточків світу.

Ключове завдання програми – трансформувати свідомість дітей, від мислення «споживачів» до моделі «творців», які беруть відповідальність за своє майбутнє, майбутнє своєї країни та нашої планети Земля. Саме тому заплановано ряд заходів, конкурсів, активностей, марафонів тощо.

Зокрема, громадська організація запрошує усіх охочих взяти участь в 30 конкурсах міжнародної програми «Діти Створюють Країну». Це чудова нагода знайти нових друзів в різних куточках України та світу, товаришувати з однодумцями, брати участь у заходах, навчальних програмах, дізнатися, як організувати власну соціальну ініціативу, зберегти Планету та реалізувати свою місію на Землі. Вік учасників: до 18 років.Прийом заявок та робіт: до 1 липня 2018 року.

З позитивом творити і надсилати поштою: на електронну (Ukr.ngo.info@gmail.com) або поштову адресу (Київ-1, 01001, а/с 441, Громадській Організації Українські Креативні Реформатори).

Детальніше ТУТ.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися