З Києва на Волинь прибули урядовці з бюджетних питань
Волинь

З Києва на Волинь прибули урядовці з бюджетних питань

8 червня 2018, 17:29
0
0
Сподобалось?
0

Голова обласної державної адміністрації Олександр Савченко виступив з ініціативою провести на теренах краю виїзне засідання Комітету Верховної Ради України з питань бюджету. Головна мета заходу – сприяти у вирішенні найбільш гострих питань соціально-економічного розвитку області. За інформацією відділу інформаційної політики облдержадміністрації, сьогодні, 8 червня 2018 року, на Волинь прибули урядовці з Києва.

Для початку, члени Комітету ознайомилися із роботою митного поста «Луцьк», що розташований в селі Струмівка Луцького району. Побудований він майже 10 років тому за рахунок програми державно-приватного партнерства. Його площа становить 2,5 га, тому одночасно тут можуть перебувати 250 транспортних засобів.

За словами заступника начальника митного поста Інни Нінічук, на цій території розміщуються вантажі, які згодом проходять процес митного оформлення. По периметру є відеокамери, які дозволяють цілодобово в режимі он-лайн спостерігати за роботою зони митного контролю. Окрім того, тут є всі необхідні вагові пристрої. Також наявне окреме приміщення, де можна здійснювати митні процедури в будь-яку годину доби та за будь-якої погоди. Між іншим, за принципом «єдиного вікна» тут працюють вже близько восьми років. Щодо процесу розмитнення, то він триває трохи більше години з моменту подачі декларації.

Своєю чергою, директор СП ТОВ «Модерн-експо» Петро Пилипюк, який також був присутній на зустрічі з членами Комітету, відзначив зручне місце розташування митного поста «Луцьк».

Відтак, оглянули одне із найпотужніших та найбільш прибуткових підприємств області – СП ТОВ «Модерн-експо», яке займається виробництвом та постачанням торгового обладнання. Загалом на підприємстві працює 3 тис. 300 чоловік, з яких майже 2,5 тис. – лише у Луцьку. Середньомісячна заробітна плата становить 15 тис. грн. Слід зазначити, що члени Комітету були приємно вражені від побаченого.

Опісля ж в овальній залі приміщення обласної ради розпочалося саме виїзне засідання Комітету Верховної Ради України з питань бюджету.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися