З понеділка Луцьк буде без гарячої води
Волинь

З понеділка Луцьк буде без гарячої води

2 серпня 2014, 13:48
1
0
Сподобалось?
0

Через газову війну, яку веде Росія проти України, мешканці міст залишаться без гарячого водопостачання.

У Луцьку подача гарячої води припиниться 4 серпня. З відповідним відкритим листом до лучан звернувся міський голова Микола Романюк. Подаємо його без скорочень:

«Шановні лучани!

У житті нашої держави зараз нелегкі часи. У зв'язку з агресією Російської Федерації проти України, неврегульованим питань залишається постачання природного газу.

Як вже відомо, 16 червня «Газпром» Російської Федерації припинив постачання газу в Україну. Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України» вже подала позов до Стокгольмського арбітражного суду. Але вирішення питання потребує часу.

Тому Кабінет Міністрів України прийняв рішення зменшити споживання природного газу теплопостачальними підприємствами на 30% на період опалювального сезону.

Сьогодні у місті розроблено план заходів щодо економії використання природного газу, але, на жаль,  він вимагає значних коштів.

Тому я прийняв рішення про тимчасове припинення подачі гарячої води у Луцьку з 4 серпня 2014 року, щоб зберегти природний газ на опалювальний період для забезпечення теплом ваших осель, медичних та навчальних закладів.

Такі заходи здійснюються по всій Україні. Це дасть змогу зберегти природний газ у сховищах до холодів.

Вибачте за такі незручності!

Вони обумовлені складними обставинами в нашій державі!

Адже я не маю права допустити, щоб лучани залишилися взимку без тепла.

З повагою та сподіванням на розуміння Луцький міський голова Микола Романюк».

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Люда
    Люда

    Смішно і гірку чути такі тупі виправдання, які переводять стрілки на Росію. А що, хотіли скакати і вішати москалів, а вони б за це - безкоштовно газок давали? Платити треба було вчасно країні "у". Що заслужили - те і маємо. Сумніваюсь, що в парашенко дома нема гарячої води , чи його син нюхав територію Новоросії. Геноцид населення америкосами через продажний олігархат і тупість народу, якому можна влити у мозок будь-яке американське пійло.

    5 серпня 2014, 16:50
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися