З Володимира-Волинського відправили партію мобілізованих і відправлять ще
Волинь

З Володимира-Волинського відправили партію мобілізованих і відправлять ще

18 червня 2014, 22:01
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні з розташування 51-ої окремої механізованої бригади у Володимирі-Волинському у Миколаївську на полігон «Широкий Лан», де зараз знаходяться основні сили підрозділу, відправили 24 мобілізованих.

Про це розповів заступник Волинського обласного комісара Володимир Бондарук. Також він повідомив, що завтра услід за ними відправлять ще одну партію - близько двох десятків військових. Точну кількість визначать завтра, коли з'ясують усі паперові питання.

Тим часом активіст ініціативної групи «Захисти Волинь - Збережи Україну» з Володимира-Волинського Роман Мартинюк у Фейсбук написав, що відправка вояків викликала протести їхніх батьків і дружин. «Під воротами 51ОМБР в місті Володимир-Волинський знову скандал! Близько 40 чоловік особового складу, яких привезли додому із Миколаївського «Широкий Лан» нібито для демобілізації загнали в автобус та намагаються знову відправити у Східні області в район АТО! До військової частини прийшли рідні та близькі солдатів, демонструють десятки довідок, які підтверджують право військовозобов'язаних бути демобілізованим! Однак рішення прийнято - вчора оголосили - усіх відпустять додому, сьогодні наказ - сідайте в автобус!», - написав Мартинюк.

Тим часом, неофіційною інформацією, найближчим часом 51 ОБМР найближчим часом з полігону «Широкий Лан» планують повернути у зону проведення АТО. Швидше за все, бригада отримає завдання з оборони кордону, контроль над яким зараз активно відновлюють прикордонники з допомогу ЗСУ.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися