Віктор Пащук (крайній справа)
Волинь

За луганський вояж Кононовичів «Правий сектор» відігрався на його соратниках

24 листопада 2014, 15:23
3
1
Сподобалось?
1

У понеділок, 24 листопада, близько 11:30 до офісу волинських комуністів, який знаходиться у Луцьку на вулиці 8-го Березня, увірвалися невідомі в масках, зчинили безлад та побили присутніх. У цей час якраз відбувалася звітно-виборна конференція місцевого осередку Компатії.

Про це у «Фейсбук» повідомили «Хроніки Любарта».

За словами працівниці компартії Анни Войтович, у двері офісу на другому поверсі постукали та запитали чи замовляли піцу. Коли двері відчинили, з темно-синього бусика, який стояв поруч, вибігло до десятка молодиків у камуфляжі та балаклавах й увірвалися в офіс. На вході дісталося першому секретареві Луцького міськкому партії Віктору Пащуку, який після інциденту поїхав у лікарню.

Нападники шукали братів Коновичів.

Пізніше трохи світла на подію пролив керівник «Правого сектору» Волині Павло Данильчук. На своїй сторінці у «Фейсбук» він написав:

 «Сьогодні у Луцьку. Зранку взнав про чергові вибрики місцевих комсомоло-кононово-вибл...ків. Прийшлось з хлопаками розганяти підпільні збори компартії, поки хтось там «мінував» міськраду. Скажу одне точно, зробимо все можливе щоб антиукраїнські сили та організації не діяли на Волині, а вибл...кам ліпше добре подумати перед тим, як вертатися з лугандону».

 

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Сашко
    Сашко

    Комуняку на гіляку.

    24 листопада 2014, 15:50
    Відповісти
  • Лучанка
    Лучанка

    Давно пора винищити тих комуняк, так само,як вони наших дідів-прадідів нищили за "совітів"

    24 листопада 2014, 15:51
    Відповісти
  • Щорс
    Щорс

    " Правий сектор" холуї власної тупості, а народ вже на виборах показав своє ставлення до "праворадикального блоку" отож сидіть тихенько (хлопаки ) і читайте "букварик"- може хоч якась іскорка розуму просвітить плоскі як кулька мізки під чорними балаклавами !!!

    24 листопада 2014, 23:24
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися