Записаний до мертвих волинський офіцер Олександр Кондесюк знайшовся у полоні
Волинь

Записаний до мертвих волинський офіцер Олександр Кондесюк знайшовся у полоні

29 серпня 2014, 13:24
0
0
Сподобалось?
0

Заступник Волинського обласного військового комісара Володимир Бондарук повідомив і обнадійливу звістку для однієї з волинських родин. З серйозним пораненням, але живий у російському полоні нібито знайшовся офіцер 51-ї ОМБР Олександр Кондесюк.

Сьогодні Міноборони на своїй сторінці у Фейсбук розмістило розповідь про його героїчну смерть разом з іншим офіцером бригади Олексія Шепелюка. Вони мовляв, підірвалися на гранаті забравши з собою ще 12 десантників. Але через деякий час цей матеріал зник зі сторінки. Тепер дані уточнюють. Про сам факт підриву на гранаті когось і офіцерів, оточених ворогом, раніше повідомляв і волонтер Костянтин Зінкевич. Таку історію розповідали очевидці того бою. Однак, швидше за все, таку героїчну смерть прийняв хтось інший.

Володимир Бондарук розповів, що достеменно відомо про перебування у полоні ще одного офіцера та 40 бійців з ними. Нині триває додаткова перевірка інформації, щодо захоплених росіянами і терористами військових 51-ї ОМБР. Цей список може бути значно більшим.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися