Здай добровільно і уникнеш покарання: волинян закликають здавати нелегальну зброю
Волинь

Здай добровільно і уникнеш покарання: волинян закликають здавати нелегальну зброю

23 березня 2018, 09:55
0
0
Сподобалось?
0

З 1 до 31 квітня  в області триватиме місячник добровільної здачі зброї. Волиняни мають можливість позбутися незаконних боєприпасів та уникнути покарання за їх зберігання.
Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Волиньскій області.

Громадяни, котрі добровільно звернуться до поліції з метою здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів і спеціальних засобів, що зберігаються ними незаконно, згідно з вимогами ч. 3 ст. 263 Кримінального кодексу України звільняються від кримінальної відповідальності. Місячник добровільної здачі зброї триватиме з 1 по 30 квітня 2018 року.

Якщо громадяни у вказаний термін добровільно здали до органів та підрозділів поліції мисливську вогнепальну, холодну, газову зброю, то після оформлення відповідних документів вони матимуть можливість зареєструвати цю зброю в особисту власність і використовувати її на законних підставах. 
Для отримання більш детальної інформації правоохоронці просять звертатися до територіальних органів та підрозділів поліції в області або дільничних офіцерів поліції за місцем проживання або тимчасового перебування.

Управління превентивної діяльності Головного управління Нацполіції у Волинській області звертається до громадян та нагадує, що незареєстрована зброя – це не тільки порушення закону, а й причина нещасних випадків.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися