Жнива на Волині будуть не з дешевих
Волинь

Жнива на Волині будуть не з дешевих

3 липня 2018, 19:07
0
0
Сподобалось?
0

Орієнтовна ціна обмолоту зернових в населення області за сотку  становитиме 20-22 гривні. Такий прогноз зробили аграрії Ковельського району під час наради в райдержадміністрації, -інформує сайт РДА.

Для здешевлення вартості послуг з обмолоту зернових культур в господарствах населення між Департаментом агропромислового розвитку облдержадміністрації та ТзОВ «ВОГ ТРЕЙД» досягнуто домовленості про продаж з Луцької та Ковельської нафтобаз на період жнивної компанії дизельного пального (в кількості від 200 літрів) за оптовими цінами власникам особистих селянських господарств, які мають зернозбиральні комбайни та будуть надавати послуги на збиранні урожаю.
Крім того, в господарствах населення, які будуть надавати послуги з обмолоту, є 130 зернозбиральних комбайни. Орієнтовна ціна обмолоту в населення  становитиме 20-22 грн. (приблизно на 20% більше проти минулого року) за 1 сотку.  Ціна обмолоту буде змінюватися в залежності від ціни дизпального та забур’яненості площі. На сьогодні відпускна оптова ціна  на дизпальне  становить 24 грн. (торік  - 18 грн. за 1 літр).


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися