Змагалися волинські рятувальники
Волинь

Змагалися волинські рятувальники

6 липня 2018, 15:57
0
0
Сподобалось?
0

У  Луцьку відбулись змагання з пожежно-прикладного спорту між підрозділами Управління ДСНС області. Участь у змаганнях, що відбулись на спортивно-тренувальному комплексі на вулиці Грибоєдова, взяли 120 спортсменів-рятувальників з усіх державних частин та постів, -повідомляє прес-служба ДСНС області.

Рятувальники змагались у 5-ти видах: підйомі по штурмовій драбині у вікно 4-го поверху та підйомі по висувній драбині у вікно 3-го поверху навчальної  вежі, подоланні 100-метрової смуги з перешкодами, бойовому розгортанні та пожежній естафеті.

За підсумками змагань серед державних пожежно-рятувальних частин перемогу здобула команда 1-ї частини м.Луцька, 2-е місце – команда 5-ї частини м.Нововолинська, 3-є місце – команда 12-ї частини смт Любешів.

Серед команд, які складались з рятувальників окремих постів, перемогу здобула команда 20-го пожежно-рятувального поста смт Торчин.

Переможці та призери нагороджені  подарунками та кубками  ФСТ «Динамо».

«Змагання показали, що рівень підготовки усіх команд є високим і дозволяє впевнено стверджувати, що мешканці Волині можуть розраховувати на допомогу служби «101» у будь-яких кризових ситуаціях», - зазначив начальник Управління ДСНС області генерал-майор служби цивільного захисту Володимир Грушовінчук.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися