Зниклий волинський підліток знайшовся у Львові
Волинь

Зниклий волинський підліток знайшовся у Львові

12 лютого 2018, 15:42
2
0
Сподобалось?
0

Раніше ми повідомляли про зникнення 16-річного Олександра Романюка, який 8 лютого пішов з дому у селі Копачівка Рожищенського району. Про зникнення хлопця повідомила його 41-річна матір. Хлопець пішов з дому на навчання 8 лютого і не повернувся.

Поліція через дві доби встановила місцезнаходження неповнолітнього. Його виявили у Львові. Протиправних дій відносно нього скоєно не було. Поліцейські повернули хлопця додому.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • без ножа ріжуть
    без ножа ріжуть

    на сайті батов г ф - відвідайте сайт побачите як зажили по новому ... в кріслі негідники - попович з грушкою... ; хоміч з загревою ...; плахотна з ткачуком оо... ; саша курилюк з ... захист корупції - Волинська ОДА при ЛВПУ утримує УПРАВЛЯЮЩИХ дурокторією максимчуків ! По замовленню училищних злодіїв та їх покровителів і.в. ВолиньPost знищило майже 900 (!!!) коментарів до статті "Директора училища визнали винним у вимаганні грошей та оштрафували" від 04.06. 2013р. Така ж доля раніше спіткала сотні (!!!) коментарів до статті " Директора училища оштрафували за благодійні внески" від 01.04. 2013р. в цьому ж і.в. Коментували в цих статтях крім рядових працівників училища і такі знаменитості, як М,М Попович під псевдо "батько учня", сергій радецький ... і інші "екси", ....Часто - густо мали місце знищення 1-2-3-х коментарів по ходу коментування . Тепер прибрали всі! Надто гіркою виявилась ПРАВДА про розкрадання державних та інших коштів, матеріальних цінностей, продуктів харчування для учнів, .... в мільйонних розмірах!!! Залишилась одна - єдина стаття по справах училища "ЛВПУ святкувало 50-річний ювілей". І.в. ВолиньPost підтвердило свою чітку позицію по захисту корупції в освіті Волині! - А тим часом, після вчорашнього судового засідання по справі "овса"(за висловом автора коментара "ВІД УЧНІВ" 27.04. 2017. 8.44) стан справ в училищі наблизився до критичного. Благо, є 4 вихідні дні для роздумів. УОН намагається зробити все можливе, щоб всі ці "досягнення" не вийшли за межі області. Але шило в мішку втримати буде важко. Пересвяткуємо, побачимо..... Всі ці "досягнення" є результатом призначення управлінцями - папєрєдніками на посаду директора училища г. батова, дружина якого на все училище похвалилась, що "должность директора им обошлась в 5000 у.е." Крім "у.е". важко віднайти якісь аргументи, які давали б підстави для призначення батова директорм. З нього й заступник директора був, як з хрена молоток. . Всі ці "досягнення" є результатом торгівлі керівними посадами ! Маємо квіточки, а ще будуть ягідки ! ... й руйнівні реформи від абсолютного нуля - плахотної ...

    12 лютого 2018, 19:12
    Відповісти
  • плахотна лайно
    плахотна лайно

    Реформи від плахотної мишковець гунчика - їх і Ко ставленик ХАМ-шеф ЛВПУсобі дозволяє в присутності учнів зверхність та безтактовність з підлеглими, грубі й неадекватні висловлювання на адресу жінки ( яка перемогла в суді , закинутий козачок - мерзотник не дружить з Законом ) . Зі слів психолога в неадекватного Вовочки Вовочковича романюка це скоріше пов'язане із особливостями становлення його, як особистості і намаганням підвищити власну самооцінку за рахунок знецінення інших. Скоріше за все припадочний перебуваючи на лікарняному вдячний пацієнт ображав ... головного лікаря ... потім з*явився на роботі зїрвався і з неоправданою агресією * гетьман однопалатник Наполеона - батова *,- шаблю на голо й давай перед дітьми розмахувати перед їхнею вихователькою. Урок від директора - героя - гірний МУЖЧИНА ! ? ... ізолювати від суспільства особу , десь бик невпевнений у своїх фізичних чи розумових силах, або, як наслідок, якихось ще не вдіагностованих станів хвороби , підліткових образ (зайва вага... в підлітковому віці, несприйняття однокласниками і однозначно зневага нормальними жінками), що призводить до спроби самоствердження за рахунок інших. ! ! ! НУ І В ЛВПУ ДИРЕКТОРІАДА ПІДІБРАЛАСЬ , ховай в ножни чи в чохол жіночого роду . Не в п... ви брати дурного не в Красную Армію ! «Такий тип особистості, – наголосьте ! заторможеним ! зверніть увагу панянкам Лілі Гриневич , Свєті Мишковець , Люді Плахотній ((( Увага ! Увага ! Увага ! ))) , – намагається такий ТИП відкидати будь-яку критику, навіть раціональну, не реагувати на неї і видавати бажане за дійсне, часто говорити неправду, хоча сам у неї і вірить, знаючи, що у результаті навіть з'ясування істини йому нічого за це не буде. Такі компенсаторні особливості лише засвідчують певні страхи і тривоги, хоча людина, очевидно, самозадоволена і у деяких цитатах простежується яскравий нарцисизм. Дуже часто за знеціненням інших осіб, у яких відчувається конкуренція - недавній зініційований іксами і ігреками, руками , що ростуть не з того місця , з воловими мозгами потрібному управлінню хорошому як людина , непридатному , не відповідному займаному місцю роботязі приклад В.Овсяннікова *прибрав* бо по стажу на педагогічній ниві - не годиться й у підметки , ховається власна нікчемність, особливо фізична», – підсумувуємо перед конкурсом на посаду директора ЛВПУ .

    13 лютого 2018, 17:57
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися