Наталія НОВОСАД випробувала різні методи проти раку
Волинь

Зцілилася ліками, мухоморами та вірою в Бога

16 квітня 2018, 11:06
0
0
Сподобалось?
0

Коли у 48 років жителька села Крухиничі Локачинського району Наталія Новосад почула страшний діагноз, здавалося, що провалилася у чорну прірву. Але жінка вирішила боротися. Вдалася до традиційної та народної медицини. Робила спеціальні фізичні вправи, дотримувалася дієти, пила настоянку з мухоморів. Жила надією на Бога, не опускала рук і таки здобула перемогу – поборола рак!

Кислі продукти вбивають бактерії

Наталії Леонідівні ще у районній лікарні поставили страшний діагноз. Але для детальнішої перевірки направили до обласних онкологів.

– Звідти мої аналізи направили у Київ. Треба було чекати два тижні. Щоб не втрачати часу, я сама призначила собі лікування, – усміхається жінка. – Знайома вчителька принесла вирізку з вашої газети про лікаря з Костополя Миколу Климчука. Він вважає, що онкохвороби народжуються з інфекцій та грибка. Їх найкраще вбиває трихопол, який має у своєму складі полин. Почала пити ці таблетки. Їсти квашені продукти, адже грибок боїться кислого середовища, а живиться білковою їжею. У Луцьку підтвердили страшний діагноз. Лікарка, глянувши на мене, чесно сказала: «Я навіть не знаю, як вас лікувати». Тому вирішила направити до київських колег. Поки зібралася туди їхати, уже пропила три курси трихополу. Їла квашену капусту, огірки, помідори, ніякого м’яса. Тобто строга дієта. У столиці після обстеження метастазів не виявили. Приписали офіційне лікування: хіміотерапію в капсулах і опромінення лампами. За деякий час лікарка повідомила: «Ваш рак піддається лікуванню. Усе стягається до купи, пухлина зменшується».

Наталія Леонідівна зізнається, що навіть у лікарні не відмовлялася від народної медицини – пила настоянку гриба-веселки. А після обнадійливих слів, що йде на покращення, почала шукати шляхи, як остаточно позбутися хвороби.

– Як тільки відійшла від хімії, поїхала у церкву помолитися до ікони Божої Матері «Всецариці». Вона помагає долати онкохвороби, – розповідає жінка. – А потім зайшла у магазин, де продають різну літературу. Мене зацікавила книжка Євгенія Лебедєва «Давайте лечить рак». Також придбала посібник японської гімнастики, яка сприяє руху крові в капілярах. Я поставила собі мету – вилікуватися. Робити процедури, дотримуватися дієти, певних обмежень непросто. Кожен ранок починала з 20-хвилинної гімнастики за японською схемою. Суть її у тому, що все тіло потрібно розтрясти, щоб кров не застоювалася. Потім, повернувшись обличчям до сонця, сідала у позу лотоса, щоб зібрати всю позитивну енергетику. Лебедєв розробив цілу систему очищення організму. Він зазначає, що наш імунітет формується в кишечнику. Якщо з’являються проблеми зі здоров’ям, то найперше потрібно оздоровлювати його. Є простий, але ефективний рецепт очищення кишечника. До 250 грамів меду додати по одній чайній ложці кориці, мелених гвоздики та мускатного горіха. Пити по чайній ложці один раз в день вранці на голодний шлунок. Я й досі таку суміш вживаю для профілактики.

За сорок днів ракова пухлина розсмоктується

Взявшись за оздоровлення власного організму, Наталія Новосад почала багато читати на цю тему. Збирала цікаві вирізки, передплатила видання з народної медицини. Вона знайшла підтвердження того, що при правильному лікуванні та дотриманні здорового способу життя пухлина розсмоктується за сорок днів. А якщо копнути глибше, то все це лежить у давніх духовних традиціях.

– Ви ніколи не задумувалися, чому бувають пости? – перепитує, і одразу ж пояснює. – З Євангелія відомо, що Ісус Христос постував саме сорок днів. Бог дає нам шанс оздоровитися. Вживаючи пісну їжу, ми очищаємо свій організм. Не маючи білкової поживи, гинуть грибки, які призводять до хвороб. Свячена вода, причастя – це теж ліки.

Борючись з раком, жінка робила різні настоянки, рецепти яких підказували рідні, знайомі, травниці. Ті, про які нам розповіла, лише маленька частина того, що приймала на шляху до одужання. Раніше купувала гриб-веселку, а тепер чоловік знайшов його у місцевому лісі. Таку настоянку робить сама. Треба взяти три гриби або яйця веселки. Їх не можна різати – лише ламати. Кинути у скляну банку, залити самогоном чи магазинною горілкою, але міцність має бути до сорока градусів.  Поставити у темне місце, щоб постояла сорок днів. Пити тричі на день по столовій ложці до їди.

– Дядько, який живе на Маневиччині, розповів, що у них багато онкохворих стало після Чорнобиля. Для профілактики всі п’ють настоянку з мухоморів. Я теж зробила, – ділиться Наталія Леонідівна. – Літрову банку товчених мухоморів треба закрити кришкою. Зав’язати у чорний пакет і закопати на 40 днів у землю. Коли дістанете, побачите рідину. Її один до одного розвести горілкою. Пити лише дві краплі в день. Курс – два тижні. Потім треба зробити перерву.

Уже сім років Наталія Новосад, яка працює секретарем Крухиничівської сільської ради, не згадує про цю хворобу. Вона живе і радіє кожному дню. Ходить до церкви і дякує Богу за те, що дав сили побороти недугу та допоміг одужати. Тож хоче, щоб і інші люди, дізнавшись про страшний діагноз, не вважали його вироком, не опускали руки, а боролися та вірили в одужання.

Руслана ТАТАРИН, Волинська область

Фото автора

ПЕРЕДРУК ЗАБОРОНЕНО!


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися