Екс-мер Ужгорода Ратушняк послав «на три» букви патрульних і почав утікати (відео)
Закарпаття

Екс-мер Ужгорода Ратушняк послав «на три» букви патрульних і почав утікати (відео)

17 грудня 2015, 11:15
0
0
Сподобалось?
0

Ввечері 10 грудня близько 17:00 працівники патрульної поліції Ужгорода помітили автомобіль «Mercedes-Benz», водій якого зупинився з порушенням Правил дорожнього руху – ближче як десять метрів від пішохідного переходу, за що передбачена відповідальність згідно зі ст. 122 ч.1 КУпАП. Поліцейські підійшли до автомобіля, аби звернути увагу на неправильне паркування. Водієм виявився колишній мер міста Сергій Ратушняк. На зауваження про неправильне паркування, порушення ПДР та на вимогу пред’явити документи він нецензурно запропонував правоохоронцям піти подалі і почав тікати.

Поліція оприлюднила відео інциденту з камери одного з патрульних.

https://www.youtube.com/watch?v=LrH9mVdiuY8

Екіпаж правоохоронців почав переслідувати автівку Ратушняк. Через гучномовець неодноразово звучала вимога про зупинку. Однак патрульне авто поступалося у технічних характеристика машині екс-мера, тож наздогнати його не вдалося.

У коментарі «Закарпаття онлайн», відразу після інциденту Ратушняк стверджував, що документи поліцейські у нього вимагали безпідставно: «І плювати я хотів на їхні коментарі. До побачення!». Після цього Ратушняк сказав, що хоче, аби працівники поліції заїхали на його приватну територію, де він «розквасить»  їхні авто та розіб'є, як консервну банку. Підсумував свій коментар тим, що йому «довелося послати їх на х...н».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися