Закарпаття

В Ужгороді усім школярам безкоштовний проїзд містом!

10 березня 2016, 22:25
1
0
Сподобалось?
0

В Ужгороді на засіданні виконкому обговорили питання підвищення тарифів на перевезення населення. Перевізники домагалися тарифу бодай 4 гривні з людини. І влада таки погодилася. Натомість проїзд дітей шкільного віку пообіцяли зробити безкоштовним. Таке питання підняв особисто міський голова Богдан Андріїв. На це представник перевізників сказав, що він представляє всіх підприємців, які займаються перевезеннями в місті, і вони готові школярів возити безкоштовно весь рік, а не лише, коли триває навчання.

На уточнення, скільки коштуватиме виготовлення учнівського квитка, представник міського управління освіти зазначила, що це зовсім небагато, повідомили в Ужгородській міській раді.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Минулого тижня не було проблем з безкоштовним проїздом. Сьогодні, 21.03.16, син повертався зі школи після 15 години і водій маршрутки №7 (дачний) відмовився їхати поки він та ще один хлопчик не оплатить проїзд, мотивуючи тим, що безкоштовний проїзд тільки для дітей до 14 років. Не розумію постановки питання, ті діти, які вчаться в 9,10 чи 11 класі вже не є школярами? Шкода, що не записав номер автобуса... Дитина прийшла пригнічена та розстроєна...

    21 березня 2016, 16:14
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися