У Закарпатті син вбив матір і викинув її тіло у річку з допомогою сестри
Закарпаття

У Закарпатті син вбив матір і викинув її тіло у річку з допомогою сестри

21 лютого 2017, 20:20
0
0
Сподобалось?
0

Від історії, яка мала місце у Закарпатті 19 лютого холоне кров у жилах. Ввечері неділі до правоохоронців Хуста звернувся місцевий мешканець. Чоловік повідомив, що його жінка зникла.

Як повідомляє сайт закарпатської поліції, приблизно о другій годині ночі 19 лютого жінку вбив її 18-річний син. Перед тим між ними стався конфлікт. Хлопець не знайшов кращого аргумента ніж дерев’яна скалка, якою кілька разів ударив матір по голові. Жінка померла. Тоді убивця неньки та його 16-річна сестра винесли тіло на околицю міста та скинули у річку Ріка. Працівники поліції спільно з рятувальниками виявили тіло неподалік села Крива, під автомостом річки Тиса біля опори. Працівники ДСНС обстежили 2 кілометри дна водойми.

18-річному хлопцеві та його сестрі оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 п. 12 ст. 115 Кримінального кодексу України, умисне вбивство вчинене групою осіб. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися