Закарпаття

Атовець, який 10 літ відситів за те, що за Союзу розстріляв караул, тепер кинув гранату у... кафе

17 травня 2017, 23:35
0
0
Сподобалось?
0

На Рахівщині (Закарпаття) демобілізований військовий кинув у кафе бойову гранату. Внаслідок інциденту був важко поранений місцевий мешканець. Про це повідомило інтернет-видання Prozak.info.

Вчора після півночі в місцевому барі засиділися троє місцевих мешканців. Між ними спалахнула суперечка. Одного з чоловіків, котрий був напідпитку й поводився неадекватно, вигнали з бару. За кілька хвилин він повернувся з бойовою гранатою РГД й кинув її у відчинене вікно бару! У результаті вибуху тяжкі травми отримав 26-річний чоловік. Із пораненнями обох ніг і руки він був доставлений до районної лікарні.

Злочинця, що кинув гранату, затримали по гарячих слідах. Ним виявився 45-річний мешканець Косівської Поляни, учасник Антитерористичної операції, котрий був мобілізований у Збройні сили України влітку 2015 року. Дев’ять місяців він провів у зоні бойових дій, а торік демобілізувався й повернувся додому.

Як виявилося, у затриманого це не перший інцидент в житті із застосуванням зброї. У 1990-му, будучи солдатом радянської армії, він із табельної зброї розстріляв караул (тоді загинуло кілька людей), за що відсидів 10 років у в’язниці!

Джерело: zaxid.net


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися