Протидія контрабанді на  Закарпатті: вздовж кордону  колючий дріт
Закарпаття

Протидія контрабанді на Закарпатті: вздовж кордону колючий дріт

16 грудня 2018, 11:35
0
0
Сподобалось?
0

У Держприкордонслужбі України повідомили про встановлення загороджувального паркану в межах Закарпатської і Чернівецької областей для протидії контрабандистам. 

Як зазначили у прес-центрі ДПСУ,  аби знизити активність тютюнової контрабанди, ухвалено рішення облаштувати інженерні загородження вздовж лінії кордону. 

"Прикордонниками Мукачівського загону було встановлено 7 тисяч метрів спірального загороджувального паркану. Такий паркан не згинається та не ламається, його досить складно подолати, і хоча контрабандисти все ж намагаються вишукувати способи його подолання, це значно уповільнює їх незаконні наміри.

 Окрім цього прикордонники облаштовують інші загородження, серед яких "спотикачі", малопомітні перешкоди, проводять розчистку прикордонної смуги", - зазначили у відомстві. 

Для стабілізації  ситуації, що склалася в цьому регіоні, на найбільш загрозливі напрямки прикордонники направили додаткові резерви відомства, зокрема, підрозділи мобільного загону «ДОЗОР», прикордонні комендатури та кінологів зі службовими собаками, які максимально ущільнили державний кордон, - повідомили у ДПСУ.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися