Монахиня Лідія
Закарпаття

На Закарпатті зцілює хворих монахиня з... Індії

12 червня 2014, 05:42
187
174
Сподобалось?
174

Уже десятий рік біля Мукачевого хворі та немічні зцілюються з допомогою монахині Лідії, яка приїхала на Закарпаття з далекої Індії. Багато хто одужує від невиліковної хвороби, стає на ноги, після довгих літ безпліддя нарешті відчуває дар материнства. Щодня черниця приймає сотні людей, нікому не відмовляє, бо й сама знає, що таке бути смертельно хворим. Адже їй не давали шансів на одужання ні київські, ні індійські лікарі.

В Індії дівчата або виходять заміж, або йдуть у монастир

Католицький монастир сестер ордену святого Йосифа у селі Павшино Мукачівського району. І на подвір'ї у затінку, і в невеличкому храмі багато людей, пошепки розмовляють. Цікавлюся, чи це чекають сестру Лідію і чи справді вона допомагає. У відповідь чую, що є безліч свідчень різних зцілень, щодня сюди приїздить багато хворих.
І ось до мене виходить усміхнена монахиня Лідія, чистою українською мовою вітається: «Добрий день!» Вона напрочуд привітна, скромна, доброзичлива. До речі, коли я по телефону домовлялася про зустріч з монахинею Лідією, перепитала її секретаря, чи черниця розуміє українську. «Звичайно», - відповіли мені. Але навіть не уявляла, що ми будемо настільки легко спілкуватися - монахиня Лідія розмовляє впереміш з російською, а деякі слова навіть вимовляє на западенський лад: «роблю», «молюся».
Поки не почався прийом, сестра Лідія вділила нам час. Спокійно, виважено розповідає про свою незвичайну долю, про те, як опинилася в Україні. Коли вона обмовилася, що вже 23 роки є монахинею, я здивувалася не на жарт - виглядає щонайбільше на 25, тому в мене вирвалося: «А скільки ж вам років?»
- 40, - мило посміхнулася. - Батьки проти не були, у нас ето нормально, якщо Бог кого-то покликав із сім'ї, ето благословєніє. У нас в сім'є 9 дітей. Моя старша сестра тоже монашка. Наші дівчата або виходять замуж, або ідут в монашки.

Рік була прикута до ліжка і вмирала

Вперше з місіонерською місією сестра Лідія (Ліджі Паяпілі) потрапила в Україну у 2000 році. Зізнається, їй дуже не подобалося у Києві: по-перше, не знала мови, по-друге, непросто було прийняти зовсім іншу культуру, по-третє, всі кудись поспішають у великому місті. Прожила тут всього півтора року і важко захворіла на туберкульоз кісток. Лікарі лише розводили руками і нічим не могли допомогти. Вісім місяців згасала на очах, гноївся хребет, хвороба прикувала до ліжка. Знаючи, що скоро смерть, настоятелька запитала, яке буде останнє бажання. Сестра Лідія відповіла: «Я не хочу вмирати в Україні, краще - в Індії, батьки легше це переживуть». Вдома лікарі теж повторили слова київських колег: медицина безсила.
- Пам'ятаю, одін врач, тоже індус, в Кієвє сказал: «Якшо Бог хоче, ви будєтє здорови». Я год била лєжачая, багато молілася. І одін раз Бог дал мені багато питання. Він хотєл бачити мене в Украінє, хотєл через мєня допомогти багато людей. Тоді я Йому сказала: «Господи, якшо Ти чуєш, ізцеляй мене, я їду назад в Украіну».
Після цього сестрі Лідії стало краще, з кожним днем відчувала полегшення. Згодом аналізи крові засвідчили значний прогрес в одужанні. І лікарі нарешті запевнили: «Ви будете жити». Але що робити в Україні - не уявляла. За освітою вчитель, проте розуміла, що освітянською роботою займатися не буде. «Я питала Господа: як маю допомагати людям, як Ти хочеш, що мені робити?» - згадує монахиня. Одного разу ще в Індії молилася за смертельно хворого чоловіка. А наступного дня він прийшов... здоровий.
- Я удівлялась: як може бути так?! І поняла, шо Бог просіт, штоби я молілась.
Ось так сестра Лідія десять років тому знову повернулася в Україну - цього разу на Закарпаття.

Одужують від безпліддя, раку, паралічу

Побачивши, який велелюдний натовп очікує сестру Лідію, я поцікавилася, чи так буває щодня.
- Та це мало, - посміхнулася монахиня. - Єщо автобус зі Львова записаний.
Виявляється, щодня приймає коли 200, коли 250 людей. Записують попередньо максимум 150 хворих. Річ у тім, що багато туристів приїздить відвідати монастир і, як тільки дізнаються про дивовижний дар сестри Лідії, просяться на прийом. Вона відмовити не може.
- Чи втомлюєтеся?
- По-людськи, можно сказать, так. Але розумійте: не я ізцеляю, це робить Бог. Не од мене сила йде.
Вона себе порівнює з трубою, якою згори йде вода. Але ж труба не тратить свої сили - так і вона. «Це не значить, що пришлі до мене - і всьо, здорови, - пояснює монахиня. - Бог сам знаєт, шо кому краще. Бо і смерть кого-то спасаєт». А звертаються до сестри Лідії з різними болячками. Якщо комусь її дар допоміг, обов'язково відгукуються: чи самі приїздять зі словами вдячності, чи переказують іншими паломниками. Є свідчення, що з допомогою індійської монахині вилікувалися від безпліддя, паралічу, раку, позбулися різних сімейних проблем.
- Я ніколи не акцентую, шо я ізцеляю, - ще раз наголошує монахиня. - Я просто стою перед Богом і молюся, прошу Господа благословіть. Це моя місія.
- Чи сумуєте за батьківщиною, чи збираєтеся повертатися додому?
- О нє! - не задумуючись, відповідає. - Нє відчуваю, шо я в чужой странє, тут люді мене принімают. Спочатку мнє нє подобалось, а тепер я дуже люблю Украіну.

І наостанок щодо професійного розвитку, актуальні вакансії можна переглянути на сайті Jooble.




Олена ПАВЛЮК,
Закарпатська область
Фото автора



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Оля
    Оля

    Я тоже була на прийомі у сестри Лідії.З Божою допомогою і її молитвами після 8 років безпліддя у нас появилася маленька принцеса Діанка. Ми дякуємо сестрі Лідії за віру, яку вона в нас вселила.

    28 вересня 2014, 20:00
    Відповісти
    • Доброго дня! Ольга будь-ласка можна Ваш еmail?

      15 листопада 2015, 19:13
      Відповісти
      • Марія
        Марія

        Доброго дня а скажіть будь ласка,чому ми звонимо та той номер,що вказаний в історії,то він відсутній????

        27 вересня 2022, 17:53
        Відповісти
    • Марія
      Марія

      Пожалуста можно номер телефону, на перед спасибо большое

      15 вересня 2019, 15:59
      Відповісти
  • наталя
    наталя

    Читала що до неї потрібно записуватись. Хто має номер? Підкажіть будь-ласка.

    6 жовтня 2014, 14:51
    Відповісти
    • Маряна
      Маряна

      0501044061 з 10 до 19год.

      10 жовтня 2014, 20:54
      Відповісти
  • оксана
    оксана

    допомогла всій нашій сімї.Пропали сильні головні болі,дитина перестала всього боятися,покращилося сімейне життя.

    10 січня 2015, 13:38
    Відповісти
  • Їду вперше, обов'язково поділюсь враженням!

    10 лютого 2015, 11:20
    Відповісти
  • Бахмачук Микола
    Бахмачук Микола

    Їду з другом в перше...надіюся з вірою начудо що допоможе мені вийти стого стану тяжкого який триває вже 5 років..

    19 березня 2015, 23:34
    Відповісти
  • Оксана
    Оксана

    Доброго вечора. Хочу поділитись своїми враженнями. Були вчора з чоловіком у Мукачево. Кожного року сестра Лідія проводить реколакції для пар які не можуть мати дітей і хто не може одружитися. Я в сестри Дідії вже другий раз бо не маємо дітей вже 5 років. Перший раз була в неї 7 березня у Львові.ви знаєте після її молитв я плакала дуже сильно. Сльози самі виходили на очі. А після вчорашньої поїздки якась важкість на душі.Можливо переосмислення всього свого життя. В кого було щось подібне поділяться будьласка

    22 березня 2015, 23:15
    Відповісти
  • Маряна
    Маряна

    Доброго дня! Є інформація що 17-18 травня 2015 сестра Лідія буде у Мукачеві, необхідно до неї записуватись, але на жаль абонент не може прийняти дзвінок. Можливо хтось має інформацію чи буде сестра лідія найближчим часом у Львові або в іншому місті і коли . Завчасно дякую.

    15 травня 2015, 13:50
    Відповісти
  • Jeni4ka8888
    Jeni4ka8888

    27 червня буде у Львові на Стрийській біля автовокзалу

    7 червня 2015, 12:01
    Відповісти
    • Алла
      Алла

      Будь ласка, поясніть - де саме буде сестра Лідія і чи можно записатись до неї . Буду дуже вдячна !

      15 червня 2015, 13:36
      Відповісти
  • Оксана
    Оксана

    А у якій саме церкві на Стрийській, бо ніяк не можу додзвонитись?

    11 червня 2015, 13:25
    Відповісти
  • Руслана
    Руслана

    Підкажіть будь ласка де саме буде, дуже хочу потрапити

    23 червня 2015, 17:55
    Відповісти
    • Оксана
      Оксана

      на Гашека, район раковоі лікарні там є нова церква на територіі садочку,,служба на 11,00 год

      23 червня 2015, 21:32
      Відповісти
  • Руслана
    Руслана

    Була сьогодні,27 червня, на Гашека в церкві, де проводила реколекції сестра Лідія. Враження: позитивні, приємні. На душі: спокій. В голові:багато думок. Хто знає коли ще вона буде у Львові і де?

    27 червня 2015, 17:53
    Відповісти
  • марія
    марія

    сестра лідія буде у львові 29 серпня!!!! )))

    27 червня 2015, 22:10
    Відповісти
  • Галина
    Галина

    Сьгодні була на службі в церкві Успення Пресвятої Богородиці. Після реколецій сестри Лідії багато переосмислюєш в своїх вчинках, в своїх прагненнях. Але хочу сказати про інше. Ми хочемо отримати порядок в Україні, але ми неможемо елементарно навести лад в черзі в Храмі. Чесно кажучи, були стидно за поведінку наших людей, які хотіли потрапити до сестри Лідії тльки першими і якнайшвидше. Таке враження, що перебування в Храмі декілька зайвих хвилин дуже тяготить. Тому питання: для чого взагалі було приходити? Дуже прикро, що молитви, які співали сестри монахині, мало хто слухав і сприймав, так що вони навіть зробили зауваження. Люди, задумайтесь чого Ви йдете до церкви і майте повагу до інших людей, які, можливо мають більшу потребу пройти швидше, але терпеливо стоять і моляться. Дякую, що вислухали.

    27 червня 2015, 22:29
    Відповісти
  • Руслана
    Руслана

    29 серпня у Львові.А де саме?

    29 червня 2015, 12:05
    Відповісти
  • Наталя
    Наталя

    Хочу попасти до сестри Лідії,Де саме у Львові вона буде?

    23 липня 2015, 12:33
    Відповісти
  • Діана
    Діана

    Підкажіть будь-ласка, де саме в Мукачеві с.Лідія

    26 липня 2015, 21:20
    Відповісти
  • Олександра
    Олександра

    Монахиня Лідія буде у Львові 29.08.2015 р. о 11.00 на стадіоні СКА. Ми телефонували.

    27 липня 2015, 10:27
    Відповісти
  • Діана
    Діана

    Не можу дозвонитись до с.Лідії. Що робити? Може є ще якиїсь номер телефона?

    27 липня 2015, 14:20
    Відповісти
  • Володя
    Володя

    Наступні автобуси зі Львова в Павшино на молитву до с. Ліджі - 22 і 24 вересня (вівторок і четвер). Виїзд о 8.00, повернення о 19.00. Початок молитви о 13.00 год. Запис та додаткова інформація за тел. 097 58 600 19 (пані Алла). Телефонувати можна з 12.00 до 21.00 год.

    22 вересня 2015, 09:32
    Відповісти
  • Любов
    Любов

    Вчора була в м.Лідії,приїхала до неї хвора(ангіна)йшла зовсім з іншими болячками,але сказала їй, що напередодні злапала застуда, сьогодні я здорова,а дальше з вірою в серці час покаже..

    29 вересня 2015, 20:20
    Відповісти
  • христина
    христина

    як записатись? може хтось знає коли вона буде ближче до франківська

    8 жовтня 2015, 14:11
    Відповісти
  • Христина
    Христина

    Підскажіть будь ласка, чи буде с. Лідія у Івано-Франківську найближчим часом. Якщо так, то де і коли саме

    12 жовтня 2015, 10:25
    Відповісти
    • Зіна
      Зіна

      Буде в Івано-Франківській обл. Надвірнянський р-н с. Заріччя, недалеко від Надвірної в суботу 17.10.2015р.

      14 жовтня 2015, 11:38
      Відповісти
    • Зіна
      Зіна

      Буде в Івано-Франківській обл. Надвірнянський р-н с. Заріччя, недалеко від Надвірної в суботу 17.10.2015р.

      14 жовтня 2015, 11:39
      Відповісти
  • Ольга
    Ольга

    Підскажіть будь ласка, чи буде с. Лідія в Тернополі,або області

    14 жовтня 2015, 12:27
    Відповісти
  • Руслана
    Руслана

    Слава Ісусу Хресту! Я також хочу знати коли Сестра Лідія буде у Львові.

    15 жовтня 2015, 19:38
    Відповісти
  • наталія
    наталія

    скажіть будь ласка коли сестра Лідія буде ближче до Івано-Франківська,або в самому місті! буду дуже вдячна

    21 жовтня 2015, 16:00
    Відповісти
  • марія
    марія

    Скажіть Будь-ласка,коли сестра Лідія буде у м. Львові!!! Щиро ДЯКУЮ!

    29 жовтня 2015, 13:18
    Відповісти
  • Лена
    Лена

    Доброго дня! Не можу дозвонитись на м.т. Хочу записатись на індивідуальну молитву. Підскажіть будь ласка , якщо поїхати до сестри в монастир-мене приймуть без запису? Чи можливо хтось має ще якийсь телефон. Дякую

    3 листопада 2015, 11:07
    Відповісти
  • Вікторія
    Вікторія

    Доброго дня Лена! Ви спробуйте декілька днів підряд дзвонити, вони після того як записано багато людей виключають телефон,а потім знову включають і записують тільки на місяць.

    15 листопада 2015, 19:10
    Відповісти
  • Надія
    Надія

    Як можна звязатися із с.Лідією

    18 листопада 2015, 13:11
    Відповісти
  • Маряна
    Маряна

    буде 5 грудня у Брошневі-Осада

    30 листопада 2015, 18:37
    Відповісти
    • олеся
      олеся

      Доброго дня! Можна точніше дізнатися де саме у Брошнові-Осада буде сестра ЛІдія? Дуже потрібно, Дякую.

      4 грудня 2015, 11:10
      Відповісти
  • олеся
    олеся

    Доброго дня! Можна точніше дізнатися де саме у Брошнові-Осада буде сестра ЛІдія? Дуже потрібно, Дякую.

    4 грудня 2015, 11:04
    Відповісти
  • Таня
    Таня

    Де саме в Брошнів-Осаді де с. Лідія і як з нею зв'язатися? Підкажіть будь ласка. Дякую

    4 грудня 2015, 16:33
    Відповісти
  • Христина
    Христина

    Як буде хтось знати,коли і де с.Лідія буде у Львові або Львівській обл. Напишіть будь ласка!!!Дякую

    5 грудня 2015, 14:06
    Відповісти
    • Іванка
      Іванка

      с.Лідія буде у Львові 23 січня

      17 січня 2016, 19:49
      Відповісти
  • Інна
    Інна

    Як можно зв'язатись із с. Лідією, або дізнатися розклад в яких храмах вона буде, щоб знати куди їхати

    5 грудня 2015, 23:35
    Відповісти
  • Юля
    Юля

    хто знає коли сестра Лідія буде у Львові,напишіть

    28 грудня 2015, 21:28
    Відповісти
  • Уляна
    Уляна

    Добрий день.Їдемо з чоловіком машиною до с.Ліджії 20.01.2016 зі Львова туди і назад.Хто хоче поїхати,приєднуйтесь.

    13 січня 2016, 14:19
    Відповісти
    • Ольга
      Ольга

      Доброго дня! Чи можна до вас приєднатись? Я з Івано-Франківська. Для мене ця поїздка дуже необхідна!!!

      13 січня 2016, 17:58
      Відповісти
    • Ольга
      Ольга

      Доброго дня! Чи можна до вас приєднатись? Я з Івано-Франківська. Для мене ця поїздка дуже необхідна!!!

      13 січня 2016, 17:58
      Відповісти
  • Яна
    Яна

    Доброго дня!! с Лідія буде у Львові 23 січня!!!

    17 січня 2016, 19:53
    Відповісти
    • Андрій
      Андрій

      Яна, де саме? можна номер тел?

      17 січня 2016, 21:14
      Відповісти
  • наталія
    наталія

    яна в якій церкві на якій вулиці

    18 січня 2016, 09:00
    Відповісти
  • Яна в якій церкві і на якій вулиці?

    19 січня 2016, 19:32
    Відповісти
  • Василина
    Василина

    в якій церкві і на якій вулиці?

    22 січня 2016, 14:45
    Відповісти
    • Яна
      Яна

      Завтра на Сихові, у храмі св. Михаіла! Там де минулого разу!!!! В 11 год початок!!!

      22 січня 2016, 21:07
      Відповісти
  • Завтра у Львові, У храмі св. Михаїла, на Сихові

    22 січня 2016, 21:14
    Відповісти
  • Галина
    Галина

    Доброго дня Яна! чи буде ЛІдія 24 січня ще у ЛЬвові?

    23 січня 2016, 15:10
    Відповісти
  • Марія
    Марія

    Всім привіт))) Зараз сестра Лідія є на Закарпатті))) Коли вона приймає??? Якщо хтось знає, відпишіть.....

    26 січня 2016, 15:03
    Відповісти
  • Ольга
    Ольга

    Доброго дня! Приймає у Павшино, Закарпаття 3 15.02.16-18.02.16 по особистому запису на певну годину за тел. 0501044061

    28 січня 2016, 14:27
    Відповісти
  • Павло
    Павло

    Як записатись до сестри Лідії.можна номер телефону якщоє

    3 лютого 2016, 20:46
    Відповісти
  • Ольга
    Ольга

    Сестрі Ліді можна написати на поштову адресу: 89627, Закарпатська обл., Мукачівський р-н, с. Павшино, вул. Шевченка, 9; на електронну: paushingsjsm@gmail.com або зателефонувати на номер 050 104 40 61 (з 10,00 по 19,00)

    4 лютого 2016, 09:37
    Відповісти
  • Світлана
    Світлана

    Доброго дня! Скаджіть будь ласка , коли монахиня Лідія буде у Львові? Буду вдячна за відповідь.

    4 лютого 2016, 12:49
    Відповісти
  • Ольга
    Ольга

    Доброго дня, хто знає де буде с.Ліді у лютому (Західна Україна)?

    4 лютого 2016, 17:51
    Відповісти
  • Ольга
    Ольга

    Доброго дня. Скажіть будь ласка коли сестра Лідія буде в Івано Франківську.Буду вдячна за відповідь.

    13 лютого 2016, 22:55
    Відповісти
  • marklob77
    marklob77

    Слава Ісусу Христу! Будь ласка надайте інформацію про місце і час перебування с.Лідії на найближчий тиждень.Щиро будемо Вам вдячні, бо чекаємо на зустріч з Богом почерез с.Лідію.

    16 лютого 2016, 12:33
    Відповісти
  • marklob77
    marklob77

    Слава Ісусу Христу! Будь ласка надайте інформацію про місце і час перебування с.Лідії на найближчий тиждень.Щиро будемо Вам вдячні, бо чекаємо на зустріч з Богом почерез с.Лідію.

    16 лютого 2016, 12:33
    Відповісти
  • христя
    христя

    2лютого м Бібрка перемишлянського рн.. 11год

    21 лютого 2016, 22:30
    Відповісти
  • Ольга
    Ольга

    Христинко, відпишіть будь ласка дату та місце де відбудеться зустріч?

    22 лютого 2016, 10:38
    Відповісти
  • Наталя
    Наталя

    Слава Ісусу Христу! Сестра Ліджі буде 27.02.16 в м. Бібрка в костелі. Буде відправа на 11 годину.

    23 лютого 2016, 14:23
    Відповісти
  • marklob77
    marklob77

    Слава Ісусу Христу! Повідомте будь ласка про місце перебування с.Ліджі в лютому.В яких місцях може вона перебувати в поїздках Щиро дякуєм.

    28 лютого 2016, 13:04
    Відповісти
  • Слава Ісусу Христу! Повідомте будь ласка про місце перебування с.Ліджі в квітні.В яких місцях може вона перебувати в поїздках Щиро дякуєм.

    4 березня 2016, 22:03
    Відповісти
  • Anna
    Anna

    Доброго дня! Скаджіть будь ласка , коли монахиня Лідія буде у Львові? Буду вдячна за відповідь.

    4 березня 2016, 22:37
    Відповісти
  • anna
    anna

    Слава Ісусу Христу! Повідомте будь ласка про місце перебування с.Ліджі в березні.В яких місцях може вона перебувати в поїздках Щиро дякуєм.

    4 березня 2016, 22:39
    Відповісти
  • Аня
    Аня

    Як можно зв'язатись із с. Лідією, або дізнатися розклад в яких храмах вона буде, щоб знати куди їхати

    5 березня 2016, 23:12
    Відповісти
  • Уляна
    Уляна

    Скажіть будь-ласка де буде приймати с. Лідія впродовж березня місяця. Чи можливо є якісь контакти чи записи по яких вона приймає. дякую за розуміння.

    15 березня 2016, 09:47
    Відповісти
  • Доброго дня.підкажіть коли с.Лідія буде в Івано-Франківській області

    19 березня 2016, 21:02
    Відповісти
  • Оксана М
    Оксана М

    Доброго дня.підкажіть будь ласка коли с.Лідія буде в Івано-Франківській області

    19 березня 2016, 21:04
    Відповісти
  • Марта
    Марта

    чи можна приїхати без запису?

    29 березня 2016, 12:51
    Відповісти
  • Уляна
    Уляна

    скажіть будь ласка чи мож прийти на прийом замість хворої людини?

    31 березня 2016, 20:35
    Відповісти
  • Ліда
    Ліда

    Підкажіть, будь ласка, як можна записатись на прийом?Приїдем в будь яке місто в Україні де буде с.Лідія найблищим часом.

    7 квітня 2016, 20:35
    Відповісти
  • Галя
    Галя

    скажіть будь ласочка де приймає пані Лідія най блищий час? дуже потрібно дитині. номер тел. не відповідає

    17 квітня 2016, 15:28
    Відповісти
  • Марта
    Марта

    телефон до сестри Ліджії щоб записатися на молитву:0501044061Пробуйте дзвонити декілька разів до обіду

    22 квітня 2016, 23:13
    Відповісти
  • Марта
    Марта

    телефон до сестри Ліджії щоб записатися на молитву:0501044061Пробуйте дзвонити декілька разів до обіду

    22 квітня 2016, 23:13
    Відповісти
  • Оксана
    Оксана

    Скажіть, будь ласка, коли с, Лідія буде у Львові. Дякую!

    23 квітня 2016, 10:55
    Відповісти
  • galinaymnaja.gal@mai
    galinaymnaja.gal@mai

    Чи планується поїздка с.Лідії до Львова ?Коли та де саме буде сестра Лідія у Львові. Дякую!

    24 квітня 2016, 09:12
    Відповісти
  • СВІТЛАНА
    СВІТЛАНА

    Скажіть будь ласка коли буде с.Лідія у Львові і тел.для запису.буду дуже вдячна.Хай здоров*я всім Вам дає.

    26 квітня 2016, 19:11
    Відповісти
  • СВІТЛАНА
    СВІТЛАНА

    Скажіть будь ласка коли буде с.Лідія у Львові і тел.для запису.буду дуже вдячна.Хай здоров*я всім Вам дає.

    26 квітня 2016, 19:11
    Відповісти
  • Галина
    Галина

    Може хтось підкаже чи буде сестра Лідія у Франківську або Львові? І якщо буде, то де і коли?

    29 квітня 2016, 10:36
    Відповісти
  • оксана
    оксана

    колись можна було записатись на прийом по телефону а тепер як можна знати де і коли?підкажіть будь ласка я з ів.франківської обл.

    7 травня 2016, 21:23
    Відповісти
  • галина
    галина

    Дівчата завтра їду до сестри Лідії і в середу - четвер напишу ....

    9 травня 2016, 18:57
    Відповісти
    • Євгенія
      Євгенія

      Пані Галино будь ласка підскажіть як записатися на прийом до монахині Лідії бо в нас дуже критична ситуація дуже потрібна допога.

      1 січня 2017, 14:08
      Відповісти
  • Василь
    Василь

    Підкажіть будь ласка як сконтактуватись з сестричкою або записатись на прийом? Наперед дякую

    25 травня 2016, 16:22
    Відповісти
  • Іванка
    Іванка

    Сестра Лідія 04.06 (у суботу) буде у Львові

    2 червня 2016, 10:31
    Відповісти
    • Наталя
      Наталя

      Доброго дня! Скажіть, будь ласка, де саме у Львові буде Сестра Лідія, чи можна до неї попасти на прийом без запису?

      3 червня 2016, 14:21
      Відповісти
      • іванка
        іванка

        Сетра Лідія буде на 11 год, у Церкві на вул. Городоцькій

        3 червня 2016, 19:06
        Відповісти
  • Тетяна
    Тетяна

    Доброго дня. Скажіть будьласка коли.с.Лідія буде у Мукачеві?

    3 червня 2016, 19:43
    Відповісти
  • Іванна
    Іванна

    Я була сьогодні на Городоцікій в церкві,справді відчула на собі Боже Благословення,коли сестра Лідія до мене доторкнулася.

    4 червня 2016, 16:24
    Відповісти
    • НАДІЯ
      НАДІЯ

      ЧИ НЕ ПІДКАЖЕТЕ ЧИ СЕСТРА ЛІДІЯ У ЛЬВОВІ

      9 червня 2016, 00:32
      Відповісти
  • НАДІЯ
    НАДІЯ

    СКАЖІТЬ БУДЬ ЛАСКА ЧИ СЕСТРА ЛІДІЯ ЩЕ У ЛЬВОВІ

    9 червня 2016, 00:29
    Відповісти
  • Марія
    Марія

    Скажіть будьласка коли сестра Лідія буде в м. Чортків???

    10 червня 2016, 19:26
    Відповісти
  • Людмила
    Людмила

    Я хотилаб приїхатіи до сестри Лидиї на прийом але не знаю куди .я з Вінниці напишіть як до неї доїхати

    13 червня 2016, 20:21
    Відповісти
  • Оксана
    Оксана

    Скажіть будь ласка коли сестра Лідія буде у Львові?і як можна записатися до неї на індивідуальний прийом?

    14 червня 2016, 21:23
    Відповісти
  • Марія
    Марія

    будь ласка дайте якусь інформацію.де сестра Лідія буде найближчим часом????

    30 червня 2016, 00:47
    Відповісти
  • Леся
    Леся

    Підкажіть будь ласка коли сестра Лідія буде в Франківську чи обл. Гарно дякую.

    30 червня 2016, 23:40
    Відповісти
  • Оля
    Оля

    Скажіть будь ласка коли сестра Лідія буде у Львові?і як можна записатися до неї на індивідуальний прийом?

    8 липня 2016, 14:48
    Відповісти
    • марта
      марта

      скажіть будь ласка коли сестра Лідія буде у Львові і як можна записатись до неі на індивідуальний прийом

      10 липня 2016, 22:59
      Відповісти
    • марта
      марта

      скажіть будь ласка коли сестра Лідія буде у Львові і як можна записатись до неі на індивідуальний прийом

      10 липня 2016, 22:59
      Відповісти
  • Мар'яна
    Мар'яна

    Слава Ісусу Христу скажіть будь ласка коли сестра Лідія буде у Львові чи Львівській області і як можна до неї записатися на прийом?

    14 липня 2016, 10:57
    Відповісти
  • Віталіна
    Віталіна

    Доброго дня! Скажіть будь-ласка скільки чекати до прийому до сестри Лідії?

    15 липня 2016, 14:52
    Відповісти
  • Світлана91
    Світлана91

    Доброго дня! Підкажіть будьласка коли буде панілідія у львові? та як записатись на прийом?

    17 липня 2016, 20:35
    Відповісти
  • леся
    леся

    чи приймає сестра Лідія індивідуально

    9 серпня 2016, 09:38
    Відповісти
  • НАТАЛЯ. 26РОКІВ.
    НАТАЛЯ. 26РОКІВ.

    скажіть будь ласка як можна записатись до сестри Лідії???ЧИ БУДЕ СЕСТРА ЛІДІЯ У ЛЬВОВІ???

    29 серпня 2016, 09:06
    Відповісти
  • Жанна
    Жанна

    Дуже хочемо попасти на прийом до сестри Лідії дуже потрібно коли беде у Львові чи Львівській області. будьте добрі хто буде знати наберіть на номер 0980887389

    29 серпня 2016, 19:38
    Відповісти
  • надія
    надія

    Підкажіть будь ласка коли буде сестра Лідія у Івано- Франківську??

    30 серпня 2016, 14:00
    Відповісти
  • Олена
    Олена

    Підкажіть будь ласка у Мукачеві чи можно попасти до сестри Лідіі.хтось мае номер телефону по якому зможу записатися.дякую з повагою чекаю Олена

    2 вересня 2016, 08:17
    Відповісти
  • Скажіть будь ласка коли буде с. Лідія у Львові і коли? Дуже потрібно. Дякую.

    8 вересня 2016, 13:00
    Відповісти
  • Михаил
    Михаил

    Хто бил недавно у с.Лидии дайте номер телефона потому что 0501044061 не работает мой номер 0508529947

    29 вересня 2016, 18:54
    Відповісти
  • Марія
    Марія

    Доброго дня!Скажіть будь-ласка ,хто знає коли буде Лідія у Львові,якщо напишіть або подзвоніть 0680095405 дуже дякую .

    1 жовтня 2016, 07:43
    Відповісти
  • анна
    анна

    як записатися на прием до с Лидии ичи вона в Мукачеві

    1 жовтня 2016, 19:06
    Відповісти
  • Ірина
    Ірина

    Доброго вечора! Люди добрі, скажіть , будь ласка, хто знає мобільний номер телефону щоб записатися на прийом до Лідіі і коли найближчим часом вона буде у Львові? (мій номер тел: 0981214257(Наперед дякую за відповідь !)

    4 жовтня 2016, 21:12
    Відповісти
  • Наталія
    Наталія

    Добрий день!Підскажіть будь ласка номер телефону сестри Лідії???

    17 жовтня 2016, 10:36
    Відповісти
  • Лілія
    Лілія

    Коли Лідія буде у Львові і де?

    17 жовтня 2016, 14:51
    Відповісти
  • Наталия
    Наталия

    Доброго дня, кожного вівторка та черверга організовуються виїзди на індивідуальну молитву до сестри Ліді зі Львова до Павшино. Пані Алла 0975860019

    4 листопада 2016, 13:42
    Відповісти
    • ЮЛІЯ
      ЮЛІЯ

      Доброго дня.звертаюся до вас тут пише що кожного вівторка та четверга організовують зі Львова виїзд я звонила на цей номер але там постійно виключений телефон..підскажіть звідки саме відправляється виїзд і як ще можна попасти до Лідії..Щиро дякую

      10 листопада 2016, 21:05
      Відповісти
  • Юлія
    Юлія

    Доброго дня.звертаюся до вас тут пише що кожного вівторка та четверга організовують зі Львова виїзд я звонила на цей номер але там постійно виключений телефон..підскажіть звідки саме відправляється виїзд і як ще можна попасти до Лідії..Щиро дякую

    8 листопада 2016, 15:08
    Відповісти
    • Запис на молитву з с.Лідією (с.Павшино, обїздна м.Мукачево) 050 10 44 061. Запис проводиться поіменний в строго визначений час. Телефон львівського бюро Сестер Св. Йосифа де Сен-Марк 097 58 600 19 (пані Алла). Детальнішу інформацію можна отримати за цим номером з 16.00 до 21.00 год. джерело: ВИЙДИ НАЗУСТРІЧ БОГОВІ

      25 листопада 2016, 15:39
      Відповісти
  • наталія
    наталія

    а коли реколекції в Ів.Франківську?дякую!

    25 листопада 2016, 19:42
    Відповісти
  • Марія
    Марія

    Доброго дня! Підкажіть будь-ласка чи Лідія в м.Мукачеві мій номер телефону 0984226202

    4 грудня 2016, 16:07
    Відповісти
  • Маряна
    Маряна

    Доброго дня пани Лидия приймаэ в Павшини як записатися до неи мій номер телефону 0992845463

    8 грудня 2016, 09:47
    Відповісти
  • Алла
    Алла

    Добрий вечір! Напишіть будь-ласка п.Лідії номер телефону щоб записатися на прийом.

    21 грудня 2016, 18:02
    Відповісти
    • Марія
      Марія

      На початку коментарів знайдете її номер телефону..061 закінчується.

      21 грудня 2016, 19:06
      Відповісти
  • надя
    надя

    скажить буь ласка коли монахиня Лидия буде в тернополи в 2017 роци??7 дякую.

    23 грудня 2016, 12:09
    Відповісти
  • надя
    надя

    скажить буь ласка коли монахиня Лидия буде в тернополи в 2017 роци??7 дякую.

    23 грудня 2016, 12:09
    Відповісти
  • марія
    марія

    скажіть будьласка коли монахиня Лідія буде в Івано франківську в 2017 р. дякую

    25 грудня 2016, 13:59
    Відповісти
  • Євгенія
    Євгенія

    будь ласка підскажіть як записатися на прийом до монахині Лідії.

    1 січня 2017, 14:03
    Відповісти
  • Мар
    Мар"яна

    Добрий вечір!Дуже хочу зустрітися із сестрою Лідією.Будь-ласка підскажіть як записатися!Дякую!Закарпаття!

    11 січня 2017, 18:49
    Відповісти
  • марійка
    марійка

    записатися можна за телефоном 0501044061. І ще можна записатися до Марії м.т.0971848499, яка також возить людей до с. Лідії вже кілька років.

    13 січня 2017, 11:52
    Відповісти
  • Володимир
    Володимир

    хто знає прізвище Лідії? скільки років? наскількі відомо в Індії немає таких імен. перетим як довірятись людині, тре перевірити відношення церковних парафій до неї. хто із священослужитилів львівщини її рекомендує?

    18 січня 2017, 10:28
    Відповісти
    • Надія
      Надія

      Ліджі Паяпілі

      31 січня 2017, 09:19
      Відповісти
  • Ірина
    Ірина

    Скажіть будь ласка, коли сестра Лідія буде у Львові у 2017р?

    27 січня 2017, 17:04
    Відповісти
  • Коли с. Лідія буде в Мукачеві ближчим часом?

    16 лютого 2017, 11:59
    Відповісти
  • Надія
    Надія

    Коли с,Лідія буде в Мукачеві

    21 лютого 2017, 13:46
    Відповісти
  • оксана
    оксана

    14 березня 2017р с.Лідія буде у Львові в костелі Св.Арх.Михаїла вул.Освицька 4 (сихів)

    13 березня 2017, 01:29
    Відповісти
  • любов
    любов

    скажіть будласка чи точно с.Лідія буде у Львові 14 березня і с кільки часу вона буде Дякю

    13 березня 2017, 11:45
    Відповісти
  • Альона
    Альона

    О якій годині ? завтра у Льові? і чи можна ще записатись на завтра?

    13 березня 2017, 12:28
    Відповісти
  • Мар
    Мар"яна

    Скажіть будь ласка точну адресу у Мукачеві де приймає с.Лідія , а може вона буде у Івано Франківську цього літа???

    19 березня 2017, 11:59
    Відповісти
  • Іванка
    Іванка

    коли ще буде у Львові

    31 березня 2017, 20:47
    Відповісти
  • Аня
    Аня

    тел 0501044061 Сестри Св. Йосифа де Сен-Марк/Sisters of Saint Joseph of Saint Marc. Закарпатська обл. Павшино

    2 травня 2017, 21:36
    Відповісти
  • Олександр
    Олександр

    Скажіть будь ласка, а коли с.Лідія буде приймати у Луцьку чи у Львові, чи хоча б у якому наступному місті вона буде приймати?

    17 травня 2017, 20:50
    Відповісти
  • Олександр
    Олександр

    поділіться будь ласка своїми враженнями від поїздки до с.Лідії, чи справді вона допомагає, та чи може вона врятувати від раку?

    17 травня 2017, 21:43
    Відповісти
  • Коли с,Лідія буде в Червонограді ?

    29 травня 2017, 08:14
    Відповісти
  • Стасюк Наталія
    Стасюк Наталія

    Коли сестра Лідія прийматиме у Львові і де саме? Чи можна саписатись до неї туди ? Мені з дитиною потрібно чим би пошвидше.

    2 червня 2017, 14:09
    Відповісти
  • Маша
    Маша

    8 июня М. Львов, ул. Osvytsʹka, 4 Михайловская церковь mykhayila (rkts) Поч. 16 год. 10 июня М. Стрыйский ул. 22 января Церковь Рождества Пресвятой Богородицы (rkts) Поч. 11 год. 11 июня С. Savelivka, Тернопольская область. Поч. 12 год. 13 июня М. Львов, ул. Lychakivsʹka, 49 а Церковь Св. Антония (rkts) Поч. 16 год.

    8 червня 2017, 10:47
    Відповісти
  • Альбіна
    Альбіна

    Коли сестра Лідія буле приймати в Павшино, і як можна записатися на прийом?

    11 червня 2017, 11:29
    Відповісти
  • Інна
    Інна

    Коли сестра Лідія буде приймати у Львові? Дуже треба. Як можна з нею звязатися

    14 червня 2017, 10:03
    Відповісти
  • Ірина
    Ірина

    13.06.2017р. в костелі св.Антонія м.Львів було подвійне свято храмовий празник і реколекція з молитвою сестри Ліджі. Чотири години спілкування з Богом. Від сестри Ліджі і сестер св.Йосифа де Сен-Марк прекрасні враження, чудовий спів прослави Господа.Розумні і повчальні слова сестри Ліджі, її сомовіддана молитва-прохання за нас.Окрім зцілення люди отримують і духовну науку.Піднесений настрій. Дуже дякую!.Очікую ще таких зустрічей.Слава Богу!

    14 червня 2017, 10:47
    Відповісти
  • Люба
    Люба

    Чи є в планах зустрічі сестри Ліджі знову у Львові. І як дізнатися про такі зустрічі і записатися на прийом.

    25 червня 2017, 19:24
    Відповісти
  • Орися
    Орися

    Підскажіть,будь ласка,чи буде сестра Ліджі в Івано-Франківську чи Львові ближчим часом? Як можна записатися на прийом,чи можливо хтось має контактні номера?

    10 липня 2017, 20:12
    Відповісти
  • Ольга
    Ольга

    Чула, що зараз сестра Лідія У Львові. Як можна записатися на прийом,чи можливо хтось має контактні номера?

    12 липня 2017, 10:44
    Відповісти
  • пидкажить будь ласка коли сестра ЛИДИЯ БУДЕ У МУКАЧЕВИ

    30 липня 2017, 19:31
    Відповісти
  • Наташа
    Наташа

    Коли с. Ліджі буде в Червонограді ?

    4 серпня 2017, 13:05
    Відповісти
  • Леся
    Леся

    Підскажіть коли сестра Ліджі буде у Львові

    18 серпня 2017, 17:07
    Відповісти
  • анастасія
    анастасія

    підкажіть як попасти до сестри Лідії? куда їхати? і скільки коштує?

    20 вересня 2017, 00:39
    Відповісти
  • анастасія
    анастасія

    дуже прошу Вашої допомоги

    20 вересня 2017, 00:42
    Відповісти
  • дима
    дима

    коли сестра лиджи буде у грудни у львови

    24 листопада 2017, 21:25
    Відповісти
  • vasil_ka@i.ua
    vasil_ka@i.ua

    Як можна попасти до сестри Лідії?

    2 грудня 2017, 11:15
    Відповісти
  • володя
    володя

    Привіт! Підкажіть будь-ласка ,як дізнатись або хто вже знає про місце знаходження монахині Ліджі, де можна її знайти , чи девона проводить наступну реколекцію або щось на кшталт цього ! Буду вдячний)

    14 грудня 2017, 13:19
    Відповісти
  • Володимир
    Володимир

    коли сестра ліджия буде найближчим часом на Львівщині ?

    19 грудня 2017, 21:55
    Відповісти
  • Анжеліка
    Анжеліка

    Хтось знає де зараз сестра Лідія і чи приймає вона? Номер мобільного заблокований, вже декілька раз намагалася дозвонитися. Якщо хтось щось знає, будь ласка підскажіть. Ось мій номер телефону 0984225314

    14 січня 2018, 22:43
    Відповісти
  • Анна Петровна
    Анна Петровна

    Никогда не могла подумать, что буду страдать тем, что буду одна. У меня кроме моей собаки больше нету никого, мне это очень сильно обидно осознавать, так как родители-это одна любовь, но я хочу быть желанной и любимой женщиной!!Одиночество-это очень непросто! Я не могу проводить вечера одна и постоянно плакать, что я не такая как все...все мои подруги замужем,уже и есть детки...как это не по-детски,но я тоже так хочу.
Обратилась к Нине Михайловне, была на личных встречах..при помощи магии помогла мне снять одиночество!!!Я начала ходить на свидание, у меня появился молодой человек! Я счастлива! Я живу ради каждой встречи с ним!это чудо!!Её контакты +380967773418, +79263353375, так же можете писать в Viber/Whats app

    22 січня 2018, 18:07
    Відповісти
  • Ірина
    Ірина

    097-586-00-19 це номер п.Алли,яка здійснює поїздки із міста Львова в Павшино до сестри Лідії.Дуже задоволена цією поїздкою і всім рекомендую.

    8 лютого 2018, 16:22
    Відповісти
  • мама
    мама

    Як можна потрапити на прийом до сестри Лідії зараз

    28 березня 2018, 14:29
    Відповісти
  • Руслана
    Руслана

    Скажіть чому не можу додзвонитись до пані Лідії. Постійно відповідає що "абонент не оже прийняти дзвінок" і так вже протягом тижня.

    18 квітня 2018, 09:35
    Відповісти
  • Роман
    Роман

    С, І, Х, Може хтось буде їхати до сестри Лідії в Павшино через Калуш в травні і буде мати два місця та схоче і може взяти дайте знати popadyuk.roman@ukr.net Ціну домовимось !

    23 квітня 2018, 18:35
    Відповісти
  • Надія-Тернопіль
    Надія-Тернопіль

    Можливо хто знає коли сестра Лідія буде в Тернопільській області

    30 квітня 2018, 06:39
    Відповісти
  • Жанна Хмельницький
    Жанна Хмельницький

    Скажіть будь ласка, може хтось знає коли в цьому році сестра Лідія буде приймати у Львові ? Буду вдячна за відповідь. Дуже потрібно.... !

    1 травня 2018, 13:44
    Відповісти
    • Тарас
      Тарас

      19 травня – Львів-Збоїща. Вул. Мазепи, 46. Костел ПДМ Неустанної Допомоги. Початок об 11год.

      10 травня 2018, 10:27
      Відповісти
  • Зоряна
    Зоряна

    Від Росіяного Склерозу і Епелепсійні приступи також зцілює сестра Лідія і які молитви молитись аби зцілитись і отримати Господню Ласку

    1 травня 2018, 14:18
    Відповісти
  • маруся
    маруся

    А ви,люди,не бачите,що на фото-мужик?

    3 травня 2018, 23:11
    Відповісти
  • Тарас
    Тарас

    19 травня – Львів-Збоїща. Вул. Мазепи, 46. Костел ПДМ Неустанної Допомоги. Початок об 11год.

    10 травня 2018, 10:27
    Відповісти
  • Лора
    Лора

    0975860019 номер тел. п. Алли котра організовує поїздки до Сестри Ліджі зі Львова. Дзвонити після 20,00 в любий день!

    17 липня 2018, 22:47
    Відповісти
  • Арiна
    Арiна

    Доброго времени суток всем! Читаю комменты и везде пишется, что Сестра Лиджи то там..то там... Откуда же отвечающие знают где и когда она будет?? Возможно, где-то есть какое-то расписание её поездок по городам? Где посмотреть это расписание???

    2 січня 2019, 18:23
    Відповісти
    • Яна
      Яна

      Изредка бывает на ее странице в ФБ список поездок по Украине

      13 березня 2019, 13:45
      Відповісти
  • Арiна
    Арiна

    В Одесскую область не вижу, чтобы приезжала... Кто -то знает, будет ли в Одессе??

    2 січня 2019, 18:26
    Відповісти
  • Татьяна
    Татьяна

    Як можна потрапити на відвідини до с. Лідії? Телефоную за номером який вказаний на сайті, поза зоною.? Можливо хтось знає де вона зараз знаходиться, підскажіть будь-ласка.

    29 квітня 2021, 12:00
    Відповісти
  • юлія
    юлія

    ПІДКАЖІТЬ БУДЬ ЛАСКА КОЛИ САМЕ СЕСТРА БУДЕ В ТЕРНОПОЛВ І ДЕ

    13 серпня 2022, 16:26
    Відповісти
  • ЮЛІЯ
    ЮЛІЯ

    МОЖЛИВО Є ЯКІСЬ КОНТАКТИ

    13 серпня 2022, 16:27
    Відповісти
    • Мар'яна
      Мар'яна

      Як знайти контакти з сестрою Лідією?

      22 червня 2023, 16:31
      Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися