Прикордонник, якого на Закарпатті збив контрабандист, помер у лікарні. Новий випадок –на Волині
Закарпаття

Прикордонник, якого на Закарпатті збив контрабандист, помер у лікарні. Новий випадок –на Волині

17 листопада 2018, 20:29
0
0
Сподобалось?
0

Начальник відділу прикордонної  служби  "Ділове" на Закарпатті Вадим Березенський,  якого у п’ятницю під час виявлення контрабанди збили автомобілем, помер від отриманих травм. Весь цей час він знаходився в комі. Про це повідомляє голова Держприкордонслужби України Петро Цигикал у  Facebook.

«Годину тому від отриманих травм в лікарні, не приходячи до свідомості, помер начальник відділу прикордонної служби “Ділове» майор Вадим Березенський. Висловлюю від себе особисто і від усього персоналу Держприкордонслужби України слова глибокого співчуття та скорботи рідним і близьким офіцера. Він був справжнім взірцем сумлінного виконання свого професійного обов’язку.
Особа, яка вчинила цей безглуздий та вкрай жорстокий вчинок - наїзд на прикордонника, уже в поліції. Сподіваємося, що правосуддя буде суворим та справедливим. Але сьогодні ми втратили офіцера, батьки сина, а діти - батька...
Спочивай з миром.» -йдеться у повідомленні.

Подібний випадок трапився учора ввечері на Волині,- повідомляють у Держприкордонслужбі.  Водій позашляховика «Мітсубіші Паджеро» проігнорував законну вимогу правоохоронців зупинитися і здійснив на них наїзд, чим створив загрозу життю та здоров’ю особовому складу прикордонного наряду відділу «Доманове» Луцького загону. У результаті наїзду один прикордонник отримав тілесні ушкодження, а саме – травму гомілки та пальців правої ноги. Щоб зупинити позашляховик військовослужбовець наряду застосував зброю по колесам автівки, але порушнику вдалося втекти.

Наразі триває пошук автомобіля та ймовірно інших осіб, причетних до цього правопорушення.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися