Житомирщина

Юні грабіжники змусили жертву голіруч копати для себе яму на кладовищі

14 січня 2015, 23:15
0
-1
Сподобалось?
-1

 

На Житомирщині, у Новоград-Волинському районі нетверезі молоді люди пограбували 25-річного односельчанина, а потім, аби навести на нього ще більше жаху, змусили голіруч на цвинтарі викопати собі яму. Про це пишуть «Ваші інтереси» з посиланням на СЗГ УМВС України в Житомирській області.

Після таких знущань жертва спершу й справді побоялася звернутися в міліцію. Але згодом таки чоловік написав заяву. Повідомив, що того вечора був у справах у райцентрі. Тоді йому зателефонував односельчанин і повідомив, що він своєю машиною також приїхав у місто, тож була нагода зустрітися і разом відпочити. Проте на домовлене місце зустрічі товариш приїхав не один - в автівці перебували пасажири, які вже були напідпитку і з якими чоловік був знайомий лише візуально. Усі разом вирішили їхати у село до місцевого бару. Однак дорогою у компанії розгорілася суперечка.

З'ясовувати стосунки вирішили на сільському цвинтарі. Заявника побили, тоді відібрали у нього 200 гривень і мобільний телефон й змусили голіруч копати на кладовищі яму. Пригрозили: якщо поскаржиться правоохоронцям - тут його й поховають.

Підозрюваними виявилися жителі Новоград-Волинського району віком 19 та 25 років. Свою вину у вчиненні цього цинічного злочину молодики визнали.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися