У Житомирі колишній зек просив гроші на вулиці, видаючи з себе АТОшника-ампутанта
Житомирщина

У Житомирі колишній зек просив гроші на вулиці, видаючи з себе АТОшника-ампутанта

1 березня 2016, 11:55
0
1
Сподобалось?
1

У Житомирі піймали на гарячому черкащанина, який приїхав до міста і декілька місяців видавав себе за бійця, якому відірвало руки. Верхні кінцівки прохача у військовій формі були старанно перемотані бинтами. Чоловік розповідав легенду про те, що він з Красного Луча на Луганщині. Як повідомляє «ЖИТОМИР.today», на чисту воду шахрая вивів активіст Андрій Блощицький. Він змусив чоловіка публічно розмотати бинти. Руки чоловіка виявилися цілими. Більше того, на пальцях були татуювання характерні для кримінального світу.Пізніше чоловік зізнався, що він не з Луганщини, а з Черкас. Там був раніше судимий за крадіжку. За словами чоловіка, там його всі знали, тому приїхав до Житомира жебракувати. За день такої роботи жертвували в середньому по 200-300 гривень.

«Я живу на вокзалі, там і ходжу в платний душ. У мене немає документів, за поновленням не звертався. Через їх відсутність не можу влаштуватися на роботу. У військовій формі, тому що мені дали її волонтери, більше немає що одягнути», – виправдовувався псевдоатошник Андрій Селезньов.

Доки активісти, перехожі та шахрай чекали поліцію, до них підійшов чоловік спортивної статури. Він хотів забрати псевдоатошника та перешкоджав роботі журналістів. Не секрет, що більшість жебраків є «професійними», які мають свого «роботодавця».

Прикро вразила реакція на ситуацію багатьох перехожих, які відверто стали на захист шахрая.

https://www.youtube.com/watch?v=xOGy3DvIfJE


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися