Житомирщина

Житомирський лікар доводив пацієнтів до смерті й переписував на себе чуже житло?

25 вересня 2016, 13:31
0
0
Сподобалось?
0

У Житомирі судять чоловіка, який, за даними слідства, займався шахрайством протягом десяти років. Під впливом важких психотропних речовин пацієнти переписували на нього своє майно та вмирали в муках, проте довести провину псевдолікаря в убивствах правоохоронцям не вдалося, йдеться в сюжеті ТСН.

У Галини Ускової померли дві сестри. Вона впевнена, що причиною тому – "доктор смерть" Ігор Лисюк. "Лікував більше півроку. Уколи щодня", - каже жінка. Вже після смерті старшої сестри з'ясувалося, що вона подарувала Лисюку свою квартиру. Той націлився і на квартиру іншої сестри.

Одна з жертв афериста розповіла, що той лікував її від інсульту, а сина – від ниркової недостатньості. Коштувало це родині в 40 тисяч доларів.

Затримали Лисюка в жовтні 2013 року неподалік дачі, яка колись належала одній із його пацієнток. Правоохоронці знайшли документи на нерухомість, зброю та медикаменти. Міліція тоді розповідала, що затриманий представлявся лікарем, ставив пацієнтам страшні діагнози і накачував людей важкими психотропами.

Замість одужання жертви в предсмертному маренні переписували на нього своє майно. Однак довести це слідству не вдалося. "Медикаменти, які він давав вживати потерпілим, вони не знайдені. Він їх усі переховував або забирав із собою", - пояснив прокурор Валерій Сагадін.

Після затримання псевдолікаря з'ясувалося, що він причетний до розбійного нападу з пограбуванням. Лисюку дали 14 років, його коханці за допомогу – 7. Поки триває слідство в справі про шахрайство, він сидить у СІЗО. Сам обвинувачуваний, який вперше вирішив відповісти на запитання преси, свою причетність до отруєння людей психотропами - заперечує.

"Я нікого не лікував, і мені самому дуже цікаво, звідки і від кого це все пішло і на яких підставах. Цього не було. Це все домисли і вигадки, видавання бажаного за дійсне зацікавленими особами", - твердить сам Лисюк.

Джерело: news.dks.com.ua


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися