Житомирщина

Наркотиками торгували жінки

30 вересня 2016, 23:21
0
0
Сподобалось?
0

Під час одночасних санкціонованих обшуків 29 вересня у будинках жительок міста Коростеня поліцейські вилучили наркотики, загальна вартість яких на чорному ринку становить понад 60 тис. грн. Про це повідомляє Житомир.info з посиланням на прес-службу головного управління Нацполіції в Житомирській області.

«З метою забезпечення збереження речових доказів та попередження можливого знищення наркотичних засобів нами одночасно із залученням додаткових сил поліцейських у трьох оселях представників ромської народності було проведено санкціоновані обшуки. У результаті спроби осіб, причетних до нелегального поширення наркотиків, заховати метадон та інші речовини виявились невдалими. У будинку та підсобних приміщеннях вилучені красномовні свідчення протиправної діяльності,» – розповів начальник управління з обслуговування Волинської, Рівненської та Житомирської областей Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції Олексій Душейко.

У квартирі 56-річної жінки виявлено близько 10 г розфасованого метадону та 100 мл опію. У підсобних приміщеннях домогосподарства 32-річної жительки райцентру поліцейські знайшли 20 розфасованих поліетиленових згортків із подрібненою рослиною масою зеленого кольору загальною вагою до 1 кг. А у ще однієї їх спільниці, 53-річної коростенки, було виявлено 200 мл «ширки» у пляшечках.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися