Житомирщина

Житомирські патрульні врятували обмороженого іноземця-дальнобійника

13 січня 2017, 07:56
0
0
Сподобалось?
0

Неподалік від Житомира на трасі Київ – Чоп посеред дороги патрульні поліцейські побачили чоловіка з явними ознаками переохолодження. Як виявилось, він зовсім не розумів ні української, ні англійської, тому не міг отримати допомоги від місцевих жителів. Про це повідомили у Патрульній поліції Житомира.

Патрульні доставили чоловіка до відділку поліції, де напоїли гарячим чаєм та спробували дізнатися хто він та звідки. Як виявилось, чоловік є громадянином Угорщини та працює далекобійником.

“Як вдалося дізнатися поліцейським, чоловік родом з Угорщини. На Житомирщину потрапив по роботі, але його вантажівка зламалась і він простояв кілька днів в одному з містечок Житомирського району. А через те, що не знав мови, не міг відремонтувати автомобіль та знайти допомогу декілька днів”, – пояснили у прес-службі патрульної поліції.

Чоловікові довелося йти просто вздовж траси в складних погодних умовах невідомо скільки часу, через що він отримав обмороження рук. Поліцейські доставили його до медичного закладу, проте іноземець від лікування відмовився. Тож його посадили його на автобус та відправили додому в Угорщину.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися