Житомирщина

У Житомирі серійний злочинець... одягав форму поліцейського

8 грудня 2017, 18:40
0
0
Сподобалось?
0

Житомирські оперативники кримінальної поліції «на гарячому» затримали 18-річного юнака одразу після вчинення ним крадіжки з приватного будинку. Уже встановлена причетність парубка до понад півтора десятка подібних фактів в обласному центрі та районі. Триває досудове розслідування.

Викриття та затримання злочинця стало результатам спільних заходів Управління карного розшуку ГУНП та підрозділу кримінальної поліції Житомирського ВП ГУНП. 18-річного житомирянина оперативники затримали, коли той через попередньо пошкоджене вікно приватного будинку виносив крадене: грошові заощадження, ноутбук тощо. Молодик спробував утекти, однак правоохоронці не дозволили йому це зробити.

– Про хлопця відомо, що він студент одного з навчальних закладів у Житомирській області, однак давно у ньому не з’являвся. Натомість промишляв крадіжками з чужих квартир і домоволодінь. Раніше до кримінальної відповідальності не притягувався, - повідомив начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока.

Нині поліція встановила причетність затриманого до близько півтора десятка подібних фактів – у м. Житомирі та у районі. Молодик спеціалізувався на проникненні через вікна до квартир, розташованих на першому поверсі багатоповерхівок, і до приватних домоволодінь. Вистежував, поки оселю залишать господарі, і виносив звідти усе цінне, що потрапляло на очі. Викрадене реалізовував у ломбарди.

У ході санкціонованого обшуку, проведеного поліцейськими за місцем проживання затриманого, було виявлено та вилучено частину крадених речей і ювелірних прикрас. Окрім того, в його оселі правоохоронці знайшли формений одяг працівника поліції. За словами молодика, він самостійно придбав однострій і носив його перед сусідами для відводу очей від своїх «заробітків».

Джерело: zhitomirnews.com


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися