Замість дикого кабана вполювали... дитину
Житомирщина

Замість дикого кабана вполювали... дитину

23 жовтня 2014, 13:31
0
0
Сподобалось?
0

Шокуючий випадок стався на Житомирщині, у Романівському районі. Під час відпочинку в лісі 9-річний хлопчина впав у замасковану хмизом пастку для дикого кабана. Браконьєри дно ями заставили загостреними кілками.

Школяр був у лісі разом з родиною. В якусь мить рідні помітили, що він раптово зник - і кинулися шукати. Знайшли хлопчика неподалік, у глибокій ямі. Коли дістали звідти дитину - вжахнулися: на дні пастки густо одна біля одної стирчали загострені палі. Якби хлопчик біг і впав, а не просто оступився, міг на кілки напоротися животом - тоді б усе закінчилося дуже плачевно. А так від страшної біди врятувало взуття.

Як повідомляє прес-служба екологічної інспекції, державні інспектори з охорони навколишнього природного середовища Житомирської області  виїхали на місце події, де виявили пастку для диких тварин у вигляді ями із забитими в неї дерев'яними загостреними штирями. Яма була замаскована гіллям, травою та землею. Кілки вийняли й доручили голові Романівської районної  організації УТМР засипати яму грунтом та обстежити мисливські угіддя з метою виявлення подібних небезпечних пасток. 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися