Рецепт великодньої паски
Україна

Рецепт великодньої паски

2 квітня 2018, 16:29
0
0
Сподобалось?
0

1 л кип’яченого молока, 0,5 л кефіру, 12 жовтків, 10 цілих яєць, 6 скл. цукру, 2 пачки рослинно-вершкової  суміші «Тульчинка» 72,5%, 1/3 скл. олії, 200 г дріжджів, 0,5 ч. л. солі, ваніль, ізюм, борошна – скільки візьме, щоб тісто було молоде.

Жовтки і яйця збити з трьома склянками цукру. Суміш  ТМ «Тульчинка» розтерти з борошном. Дріжджі розчинити з 1 ч. л. цукру та води, щоб підійшли. Однією склянкою гарячого кип’яченого молока запарити борошно до густоти сметани. У цю масу додати усе молоко, кефір, збиті з цукром яйця і решту цукру, «Тульчинку», олію, розведені дріжджі, сіль і вимішувати 20 хвилин. Додати ваніль, родзинки, які перед тим треба помити, висушити на рушнику і обкачати в борошні, щоб не падали на дно паски при випіканні. І знову вимішувати 20-30 хвилин. Поставити тісто у тепле місце, щоб підійшло. Викласти у форму, змащену «Тульчинкою», дати постояти. Випікати в духовці при температурі 180 градусів.

Рослинно-вершкова суміш «Тульчинка»  ідеально підходить для випічки завдяки гармонійному поєднанню у складі масла та олії. Завдяки їй великодня випічка завжди виходить пишною та ніжною і має вершковий смак.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися