Російська влада офіційно повідомила  про стан Олега Сенцова
Україна

Російська влада офіційно повідомила про стан Олега Сенцова

14 липня 2018, 16:43
0
0
Сподобалось?
0

Український омбудсмен Людмила Денісова отримала офіційну відповідь про стан політв'язня Олега Сенцова. Лист вдалося отримати після 2 відмов. Фотокопію документа від голови Ради при президентові РФ уповноважена з прав людини в Україні опублікувала на своїй сторінці в Facebook, -пише Gazeta.ua

"Офіс уповноваженого РФ ще вранці спростував цю інформацію, втім, відмовився надати будь-які письмові докази. Так само відмовився і уповноважений з прав людини в Ямало-Ненецькому автономному окрузі. І тільки зараз надійшов лист від голови Ради при президенті РФ з розвитку громадянського суспільства і прав людини Михайла Федотова", – зауважила Денісова.

У листі написано, що Сенцов перебуває під "постійним динамічним наглядом медичних працівників установи, де відбуває покарання" і його стан "оцінюється як задовільний".

"Щодня його оглядають медики, проводять клініко-лабораторні дослідження. Йому призначена і проводиться підтримуюча терапія, спрямована на підтримку основних функцій органів і систем організму, недопущення виникнення ускладнень. Фактів відмови Олега Сенцова від медичної допомоги і підтримуючої терапії  не зареєстровано", – йдеться в документі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися