Російські військові імітували атаку на Україну на кордоні з Чернігівщиною
Україна

Російські військові імітували атаку на Україну на кордоні з Чернігівщиною

23 липня 2014, 16:10
0
0
Сподобалось?
0

Навпроти ділянки прикордонної служби «Гірськ» та «Грем'яч» у Чернігівській області вчора відбулася перша такого роду провокація з боку російських військових. Декілька одиниць важкої техніки демонстративно наблизилися  до державного кордону України, розгорнулися в бойові порядки, імітували атаку, а потім повернулися та рухалися вздовж лінії державного кордону.

Про це повідомляє Інформаційний центр РНБО, який обзавівся своїм сайтом. http://mediarnbo.org/?p=3086

Відзначають, що збройні сили Росії продовжують нарощувати військову присутність неподалік державного кордону України. Встановлено, що в районі населеного пункту Кругленьке - урочище Кручений Ліс Курської області облаштовано польовий табір , де перебувають підрозділи 32-ї окремої мотострілецької бригади та 24-ї окремої бригади спецпризначення ГРУ з Новосибірської області, а також 56-го інженерно-саперного полку з Республіки Татарстан.

Також збройні сили Росії продовжують обстрілювати українських військових з території Російської Федерації. Вчора, о 22:10  установками залпового вогню «Град» обстріляли  Амвросіївку на Донеччині, о 22:40  - Герасимівку Луганської області, о 02:15  - прикордонний пункт пропуску «Успенка», о 03:00 - обстріляли  блокпост неподалік Червонопартизанська.

 

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися