Росія знову почала перекидати на Донбас техніку і своїх військових
Україна

Росія знову почала перекидати на Донбас техніку і своїх військових

22 жовтня 2014, 11:06
0
0
Сподобалось?
0

За оперативними даними групи «Інформаційний Опір», активізувався процес перекидання з Росії на територію Донбасу особового складу, озброєння і військової техніки для поповнення угрупувань російсько-терористичних військ.

Зокрема, увечері 21 жовтня в Амвросіївку з території Росії прибула колона військової техніки і до 500 осіб у військовій формі російського зразка без розпізнавальних знаків. У складі колони - автотранспорт, а також близько 50 танків і БТРів. Частина колони залишилася в цьому населеному пункті, частина (близько 300 осіб та 30 одиниць техніки) попрямувала сторону Комсомольского.

Також відзначається поповнення особовим складом і озброєнням (в основному артилерією) терористичних угрупувань, що діють на Волновахському напрямі.

Налагоджена система прямого постачання угрупувань бойовиків, що діють у районі Дебальцево, озброєннями, боєприпасами, паливно-мастильними матеріалами, медикаментами і продовольством з Росії. Раніше розподілом ресурсів для цих груп займалося керівництво «ДНР».  

Відзначається різке збільшення кількості танкових екіпажів з числа бойовиків з Донбасу, що проходять підготовку на базі учбового табору в районі Ростова-на-Дону (Росія).

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися