СБУ виявила чотири схованки зі зброєю та боєприпасами у районі проведення ООС
Україна

СБУ виявила чотири схованки зі зброєю та боєприпасами у районі проведення ООС

9 листопада 2018, 17:49
0
0
Сподобалось?
0

Співробітники Служби безпеки України залучені до операції Об’єднаних сил спільно з поліцією та військовослужбовцями ЗСУ виявили на Донеччині чотири схованки з військовими засобами ураження. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Зі схрону, що був облаштований поблизу залізничної колії у Ясинуватському районі, силовики вилучили одинадцять коробів з набоями калібру 30 мм до гармати БМП-2, три постріли до ручного протитанкового гранатомета РПГ-7, реактивний двигун до гранатомета СПГ та фрагмент топографічної карти місцевості.

У місті Залізне неподалік високовольтної електропідстанції правоохоронці виявили у схованці майже чотири кілограми тротилових шашок, десять гранат Ф-1 та вісім запалів до них, чотири двигуни до пострілів гранатомета РПГ-7 і сто шістдесят набоїв калібру 7,62 мм.

Ще з одного схрону, облаштованого у покинутій будівлі в Торецьку, оперативники спецслужби вилучили сто вісімдесят снарядів калібру 30 мм, п’ятнадцять гранат Ф-1 та більш ніж тисячу набоїв різного калібру. 

У селищі міського типу Південне співробітники СБУ виявили у помешканні місцевого жителя понад шістдесят набоїв калібру 12,7 мм. Тривають невідкладні слідчо-оперативні дії.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися