Семен Семенченко їде до своїх: «Або буду з ними, або нехай розстріляють і мене»
Україна

Семен Семенченко їде до своїх: «Або буду з ними, або нехай розстріляють і мене»

30 серпня 2014, 02:42
2
6
Сподобалось?
6

Уже легендарний комбат добровольчого батальйону Нацгвардії спеціального призначення «Донбас» Семен Семенченко вирішив з лікарні у Дніпропетровську їхати до оточених під іловайськом своїх бійців.

«Я прийняв рішення бути зі своїми бійцями. Технічно мій організм транспортувати навіть з крапельницею нескладно. Якщо в шість ранку їх розстріляють те нехай стріляють і мене. Якщо вони вийдуть то я буду з ними», - написав він у Фейсбук.

«Сталася трагедія. У мене є підстави вважати що оточення добровольчих батальйонів є наслідком зради і некомпетентності в системі військового управління.

Спочатку повинні вийти командири і контрозвідка по хвилинах відновити події у тому числі і результати прослуховування телефонів. Імен доки не знаю. Але ми - з'ясуємо.

Зараз мені потрібно витягнути хлопців і поховати наших загиблих, допомогти сім'ям тих, що залишилися без годувальників. Питання чи можна вірити раші? Звичайно ні. За рахунок чого домовилися? Не знаю, але ні я, ні ви ні п'яді рідної землі не віддамо. Що з ультиматумом про 6 ранку? За словами Президента його вдалося відмінити. Що буде якщо вони обдурять? Я не хочу зараз про це думати, просто хочу вірити», - зазначив Семенченко.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • 1
    1

    еще один "куля в лоб"

    30 серпня 2014, 04:02
    Відповісти
  • виктория
    виктория

    сеня, я вас так уважаю, но вы ПОЦ.

    30 серпня 2014, 12:47
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися