Терористи обстріляли колону беззбройних військових, які поверталися з Росії
Україна

Терористи обстріляли колону беззбройних військових, які поверталися з Росії

5 серпня 2014, 10:41
1
0
Сподобалось?
0

У ніч з 3 на 4 серпня частина військовослужбовців сил АТО з 72-ї бригади та прикордонної служби після тривалого обстрілу з танків, важких гармат, БМ 21 «Град», та по закінченню в них боєприпасів були змушені відійти на територію Російської Федерації. Перед відходом вони підірвали залишки бойової техніки, та знищили свою зброю. Всього, за даними Інформаційно-аналітичного центру РНБО, на території Росії опинився 171 військовослужбовець ЗС України та 140 прикордонників. Силовики перетнули російський кордон у пункті пропуску «Гуково».

Офіційні органи України робить усе можливе все можливе, щоб якнайшвидше повернути військовослужбовців додому.

Сьогодні 195 беззбройних Українських військових 72-ї бригади, повертались з території РФ. Терористи обстріляли цю колону. 
Загарбники ймовірно знали про маршрут пересування, звідки мали таку інформацію, здогадатися не важко. Охорону колони здійснювала лише Військова служба правопорядку, яка і змушена була прийняти бій. За щасливим збігом обставин втрат серед українських військовослужбовців немає.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Костя
    Костя

    ай-яй-яй. Як некрасиво! Наші херої там убивають дітей, і їх за це не вітав ніхто квітами? Не пили шампанське "за здравіе". І не верещали : "Слява украині" Ц вопіюща несправедлівость! Треба збити ще один малазійський боїнх над ними!

    5 серпня 2014, 16:56
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися