Терористи змушують шахтарів обшукувати і пакувати у мішки тіла пасажирів «Боїнга»
Україна

Терористи змушують шахтарів обшукувати і пакувати у мішки тіла пасажирів «Боїнга»

20 липня 2014, 01:32
0
0
Сподобалось?
0

Терористи вивезли 50 мішків тіл та фрагментів пасажирів «Боїнга-777». Для цього з вугільних копалень зігнали шахтарів. Їх заставляють збирати цінні речі, які поті забирають терористи. Про це у Фейсбук повідомила журналістка Катерина Сергацкова.

«Коротко. З місця аварії літака ДНРівці за допомогою шахтарів, яких туди надіслало керівництво шахт, на моїх очах поклали 50 мішків з тілами/фрагментами у вантажівку і відвезли в невідомому напрямку. Ймовірно, в Донецьк. При цьому вдень Бородай запевняв, що до приїзду міжнародної комісії тіла чіпати не будуть»,- написала вона.

Загалом, слід відзначити «особливий» підхід проросійських бойовиків до розслідування обставин трагедії. Фактично вони не дають можливості експертам з ОБСЄ обстежувати місця падіння уламків «Боїнга», допускаючи лише на певні незначні ділянки. Також міжнародним експертам постійно погрожують. Терористи «ДНР» мародерствують.

«Цинізм бандитів перейшов усі межі. За оперативними даними, бойовики окрім того, що збирають з тіл загиблих особисті цінні речі пасажирів, використовують кредитні картки жертв трагедії», - розповів речник інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися