У Харкові чоловік вбив та їв колишнього міліціонера
Україна

У Харкові чоловік вбив та їв колишнього міліціонера

18 жовтня 2018, 10:37
0
0
Сподобалось?
0

11 жовтня у Немишлянському районі Харкова виявили чоловічий труп. Він був обезголовлений та понівечений – на окремих ділянках були зрізані м’які тканини та шкіра. Протягом кількох годин оперативники встановили особу загиблого. Ним виявився 45-річний харків’янин, який знаходився у розшуку з 7 жовтня як зниклий без вісті. Раніше чоловік працював у міліції інспектором патрульної служби, але не пройшов переатестацію та був звільнений з органів внутрішніх справ. Це стало особистою трагедією для харків’янина. Він почав заглядати у чарку, останнім часом ніде не працював.

Його брат розповів, що бачив родича востаннє 4 жовтня. Тоді вони посварилися. Колишній міліціонер кинув мобільний телефон та пішов з дому.

Для розслідування цього жорсткого злочину поліція Харківщини створили спеціальну по силенну групу. Перевіряючи оперативну інформацію, працівники карного розшуку дізналися, що у день зникнення загиблого бачили у компанії двох чоловіків. Вони разом випивали. Поліцейські швидко встановили і їх особи. Двоє чоловіків виявилися сином і батьком, які мешкали у Великобурлуцького районі міста. Аби перевірити інформацію, поліція навідалася до них у гості й злочин було розкрито. На балконі у коробці оперативники виявили голову убитого чоловіка, а також вилучили інші речові докази.

Чоловіків затримали й вони почали давати пізнавальні свідчення. За їх словами, вони випадково познайомилися із колишнім міліціонером – просто шукали третього. Разом на вулиці пили горілку. Ввечері чоловіки запросили нового знайомого до себе додому. Під час застілля посварилися із гостем. Зрештою старший із господарів квартири схопився за ножа і встромив його опоненту у шию. Удар виявився фатальним, гість помер. Як розповів 20-річний син господаря, наступного дня батько почав відрізати від тіла загиблого шматки. Потім він відварював людське м’ясо і їв. Такі свої дії пояснив синові необхідністю приховати сліди злочину та позбавитися тіла. Скільки б тривала така «утилізація» трупа сказати важко, але канібала злякав дзвінок родича з райцентру. Той повідомив, що збирається найближчим часом приїхати у Харків та прийти у гості. Тепер тіла потрібно було позбутися швидше. Цього разу батько й син вже нічого не вигадували. Просто винесли труп з дому, кинули його біля підвалу та закидали мішками зі сміттям.

Нині поліція перевіряє затриманих, чи не мають вони стосунку до зникнення інших людей на території Харківщини. Адже ніхто не дасть гарантії, що вони до цього нікого не з’їли.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися