У  Львові, Києві та Одесі помітили заборонену символіку
Україна

У Львові, Києві та Одесі помітили заборонену символіку

9 травня 2018, 14:00
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні, 9 травня, в Україні відзначають День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. У містах відбувається покладання квітів на меморіалах пам`яті. Проте не обійшлось без провокацій та затриманих, -повідомляє ТСН.

На Марсове поле у Львові прийшов чоловік у червоній футболці із надписом СРСР та  зображеним серпом і молотом. Його одразу затримали правоохоронці і доставили у Личаківській відділ поліції. Ним виявився Сергій Воронін,Який  живе у Львові  із 1938 року. 

Поліція Києва затримала двох учасників масових заходів. "В одного під час поверхневої перевірки вилучили багнет-ніж, інший – намагався пройти на місце проведення акції поза фільтраційними рамками. Правоохоронці виявили також двох жінок із забороненою символікою. Їх доставляють для складання адміністративних матеріалів", - йдеться у повідомленні.

В Одесі правоохоронці затримали двох громадян зі стрічками, схожими на георгіївські.  “Щойно на Алеї слави поліцейські виявили жінку зі стрічкою, схожою на георгіївську. Для перевірки та надання пояснень вказану громадянку запрошено до відділу поліції”, — повідомили в поліції. Пізніше правоохоронці виявили ще одного громадянина зі стрічкою, схожою на георгіївську.

Сьогодні в Україні заплановано проведення майже 1,5 тисяч масових заходів, в яких візьмуть участь понад 355 тисяч осіб.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися