У приватному таборі на Київщині отруїлися діти, одна дівчинка в комі
Україна

У приватному таборі на Київщині отруїлися діти, одна дівчинка в комі

3 липня 2018, 16:22
0
0
Сподобалось?
0
У приватному дитячому таборі Переяслав-Хмельницького району Київської області підозра на масове харчове отруєння, одна дитина в комі, - пише Укрінформ.

Про це повідомляє у Facebook Департамент охорони здоров'я Київської обласної державної адміністрації.

"Учора ввечері, 2 липня 2018 року, до Переяслав-Хмельницької центральної районної лікарні була екстрено доправлена дитина 8 років з розладом травлення, організм дівчинки був вкрай зневоднений і вона впала в кому та госпіталізована в реанімацію. Стан кваліфікується як тяжкий", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що станом на 5 ранку 3 липня дитину оглянув анестезіолог дитячої обласної лікарні (м. Боярка), також на консультацію викликані фахівці лікарні Охматдит. Наразі дитину готують до транспортування в Охматдит.

Згідно з повідомленням, 2 липня загалом стало зле 12 дітям, вони мали розлад шлунково-кишкового тракту. У результаті 11 дітей потрапили до медичного ізолятора табору. На сьогодні ізольованих залишається семеро. Загалом в оздоровчому таборі перебувають понад 200 осіб.

За попередньою інформацією, постраждала дівчинка є ученицею спортивної Школи Дерюгіних. У зміні Школи Дерюгіних - 28 дітей, які прибули до ТОВ "Дитячий оздоровчий заклад санаторного типу "Славутич", де мали готуватися до змагань.

Держпродспоживслужба взяла проби їжі, якою годують дітей в таборі, а вже сьогодні проводяться посіви у дітей, які постраждали.

"Сьогодні з 8:30 комісія з епідрозслідування, за участю прокурора району та наряду поліції, очікувала допуску до медізолятора, де перебували постраждалі діти. Лише станом на 11:55 директор ТОВ "Дитячий оздоровчий заклад санаторного типу "Славутич" у присутності двох адвокатів дозволила розпочати роботу комісії з епідрозслідування", - йдеться у повідомленні. 

Зазначається також, що про випадок було повідомлено голові Київської ОДА Олександру Горгану, який перебуває з робочою поїздкою у Переяславі-Хмельницькому районі, правоохоронним органам та батькам дітей.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися