Українець визнаний накрасивішим чоловіком планети
Україна

Українець визнаний накрасивішим чоловіком планети

8 травня 2018, 17:45
0
0
Сподобалось?
0

Актора театру і кіно 29-річного Богдана Юсипчука визнали найгарнішим чоловіком на світовому конкурсі Mister Sea World 2018, що відбувся у Перу. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

 «Вам відомий вираз “Вище голови не стрибнеш”? Це неправда. Людина може все. Перший у світі. Ми перші в світі. Дякую всім за шалену підтримку. Скоро буде відео», – написав Богдан Юсипчук.

 У  2014 році хлопець завоював титул «Містер Україна 2014». У тому ж році у Великобританії на міжнародному конкурсі серед чоловіків «Mr World» отримав титул «Містер Конгеніальність» і зайняв третє місце у змаганнях з екстремального спорту.

 Довідково: Богдан народився 5 липня 1988 року в Києві у сім’ї художників. Дитинство провів у місті Косів. Коледж Косівського державного інституту прикладного та декоративного мистецтва ( відділ розпису) закінчив з червоним дипломом.

У 2008 році вступає до Київського національного університету театру, кіно і телебачення на спеціальність актор театру та кіно. Перша епізодична роль була у документальному фільмі «УПА 46», пізніше у серіалі «Практична магія» у 2007 році. У 2011 році Богдан Юсипчук отримав дві ролі — у «Гранатовому браслеті» та в «Поверненні Мухтара-7», де зіграв охоронця супермаркету. Цього ж року молодому українському актору дісталась перша велика роль: він зіграв Федора у фільмі жахів «Синевир».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися